Το "χοντραίνει" η ΕΟΚ για Αντετοκούνμπο: "Καθαρή η μαγνητική" λέει ο Τσαγκρώνης

Ο Τάκης Τσαγκρώνης ισχυρίστηκε ότι η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι καθαρή. Τι άλλο είπε ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ για τον Giannis.

Το "χοντραίνει" η ΕΟΚ για Αντετοκούνμπο: "Καθαρή η μαγνητική" λέει ο Τσαγκρώνης

"Χοντραίνει", κατά πως φαίνεται, η κόντρα ανάμεσα στην ΕΟΚ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς καθώς ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Τάκης Τσαγκρώνης μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης στην Ελλάδα είναι καθαρές, ότι έχουν σταλεί στη FIBA και ότι όσα ισχυρίζονται οι Μπακς είναι ψέμματα!

«Η είδηση της απουσίας του Γιάννη είναι άσχημη, αλλά δεν ήταν και τόσο ξαφνική. Από πλευράς ΕΟΚ έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στους Μπακς να μας πουν πως δεν τηρήσαμε όσα συμφωνήσαμε. Έχουμε βγάλει μαγνητική του Γιάννη που φαίνεται πως το πόδι του είναι καθαρό και την έχουμε στείλει στη FIBA.

Αυτά που ισχυρίζονται οι Μπακς δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει" ειπε ο κ.Τσαγκρώνης που υποσχέθηκε ότι μετά το Ευρωμπάσκετ θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK