Επιβεβαίωση της αποχώρησης Γιαννακόπουλου (από την αίθουσα)

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκας για τα πεπραγμένα της ΓΣ αντέκρουσε τις θέσεις του Παναθηναϊκού, επιβεβαιώνοντας πάντως πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφυγε (εκνευρισμένος) από τη συνεδρίαση.

Επιβεβαίωση της αποχώρησης Γιαννακόπουλου (από την αίθουσα)

Η Ευρωλίγκα εξέδωσε ανακοίνωση επί της διαδικασίας που ακολουθήθηκε στη Γενική Συνέλευση των μετοχών. Στο κείμενο έγινε αναφορά για τα όσα είπα ο Ζόρντι Μπερτομέου επί της αύξησης της προσέλευσης στα γήπεδα και της επέκτασης της διοργάνωσης με τη συμμετοχή άλλων δύο ομάδων, της Μπάγερν (με wild card για δύο σεζόν 2019-2021) και της Βιλερμπάν (εφόσον καλύψει τα κριτήρια).

Για την "ταμπακέρα" όμως, τα "φλέγοντα" θέματα που έθεσε στην κουβέντα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος (οικονομικά, εκτελεστικός διευθυντής, χορηγίες); Λίγα πράγματα. Μια παράγραφος στο φινάλε της εκτενούς ανακοίνωσης, σύμφωνα με την οποία οι μέτοχοι ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να σταματήσει τις δημόσιες τοποθετήσεις, απορρίπτοντας παράλληλα το αίτημα για ακύρωση της ποινής εισόδου που του έχει επιβληθεί στα γήπεδα ως τα τέλη της σεζόν.

Το αποτέλεσμα; Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να φύγει πρόωρα από την αίθουσα και ν' ανακοινώσει κατόπιν την αποχώρηση των "πρασίνων" από τη σύμπραξη των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπς. Αν και και με ποιον τρόπο μένει να διαφανεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK