Αυτός κέρδισε τη μεγαλύτερη αγκαλιά του Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη Σφαιρόπουλο και Αγγελόπουλους μετά την επικράτηση της Φενέρμπαχτσε επί του Ολυμπιακού και κατόπιν έσπευσε να αγκαλιάσει τον Νο 1 παράγοντα του τουρκικού συλλόγου (VIDEO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι κόποι του δικαιώθηκαν! Ο Αζίλ Γιλντιρίμ βρίσκεται στο τιμόνι της Φενέρμπαχτσε με την ιδιότητα του προέδρου από το 1998 όμως χρειάστηκε να περάσουν 19 ολόκληρα χρόνια για να γευτεί το νέκταρ της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού τροπαίου με την ομάδα της καρδιάς του.

Αυτός κέρδισε τη μεγαλύτερη αγκαλιά του Ομπράντοβιτς

Ο "Θρύλος" της Τουρκίας έγινε η πρώτη ομάδα από την Τουρκία που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης στο μπάσκετ μετά το 80-64 επί του Ολυμπιακού το βράδυ της Κυριακής και αμέσως μετά το τέλος του τελικού ο 64χρονος παράγοντας βρισκόταν στον... έβδομο ουρανό, με την ευτυχία του να γίνεται μάλιστα ακόμα μεγαλύτερη μετά την ζεστή αγκαλιά που του έκανε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Αυτός κέρδισε τη μεγαλύτερη αγκαλιά του Ομπράντοβιτς

"Τερματίσαμε 4οι στην Μαδρίτη, πέρυσι ήμασταν 2οι και φέτος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Ευρώπης. Στόχος τώρα είναι να δείξουμε πως δεν βρεθήκαμε τυχαία εδώ αλλά να κρατήσουμε τον τίτλο", δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ.

Αυτός κέρδισε τη μεγαλύτερη αγκαλιά του Ομπράντοβιτς

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ-ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK