Το φοβερό τουρκικό σκίτσο για τον Ομπράντοβιτς και τον Ολυμπιακό

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναδείχτηκε για τέταρτη φορά νικητής σε ισάριθμες μονομαχίες του με τον Ολυμπιακό σε Final-4 και αυτό ενέπνευσε την "Fanatic" να δημιουργήσει ένα φοβερό σκίτσο προς τιμήν του (PHOTOS).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Βασιλιάς Ζοτς! Αυτός είναι ο πλέον αντιπροσωπευτός τίτλος για να περιγράψει κανείς την 25χρονη προπονητική διαδρομή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Euroleague, με τον Σέρβο τεχνικό να προσθέτει το βράδυ της Κυριακής το 9ο βαρύτιμο τρόπαιο στη συλλογή του.

"Θύμα" του για τρίτη φορά σε τελικό ο Ολυμπιακός αφού μετά τις επιτυχίες του το 1994 με την Μπανταλόνα και το 1995 με την Ρεάλ επιβλήθηκε των Πειραιωτών και με την Φενέρμπαχτσε και αυτήν ακριβώς την κυριαρχία του Ομπράντοβιτς επί της ελληνικής ομάδας θέλησε να καταδείξει η εφημερίδα "Fanatic".

Το φοβερό τουρκικό σκίτσο για τον Ομπράντοβιτς και τον Ολυμπιακό

Αυτό το έκανε μέσω ενός σκίτσου που φιγουράρει στο σημερινό της φύλλο, με τον βασιλιά Ομπράντοβιτς να έχει το δεξί του χέρι ακουμπισμένο στο τρόπαιο και ταυτόχρονα να σταματάει με το αριστερό έναν παίκτη του Ολυμπιακού που προσπαθούσε να πάρει την κούπα.

"Εσύ πας σπίτι σου, αυτό μένει εδώ", φέρεται να λέει ο Ομπράντοβιτς...

Το φοβερό τουρκικό σκίτσο για τον Ομπράντοβιτς και τον Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK