Ρόμπερτς και Πρίντεζης οι... σούπερ ήρωες του Ολυμπιακού στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός θύμισε... Justice League στην Κωνσταντινούπολη επικρατώντας με 90-83 της Φενέρμπαχτσε, με τον Μπράιαν Ρόμπερτς να μεταμορφώνεται σε Μπάτμαν και να πετυχαίνει 21 πόντους με 5/5 τρίποντα, τον Γιώργο Πρίντεζη σε Σούπερμαν με τους έξι καθοριστικούς πόντους στην παράταση και τον Γιάνις Στρέλνιεκς σε Φλας με τρομερή εμφάνιση!

Ρόμπερτς και Πρίντεζης οι... σούπερ ήρωες του Ολυμπιακού στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός δεν είχε έναν... αλλά πολλούς σούπερ ήρωες στο παρκέ της Ουλκερ Σπορτς Αρίνα της Κωνσταντινούπολης και έφτασε μετά από παράταση στο 90-83 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Ένα ματς στο οποίο εκτός από τη νίκη και τους βαθμούς, οι "ερυθρόλευκοι" έδωσαν απαντήσεις και... ρέφαραν την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στην προηγούμενη αγωνιστική.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα μπορούσαμε να πούμε πως μεταμορφώθηκαν στους... ήρωες του Justice League στην Κωνσταντινούπολη και με ηγέτη στη κανονική διάρκεια τον Μπάτμαν τους, Μπράιαν Ρόμπερτς (21 πόντοι), που κάθε φορά που έπιανε τη μπάλα μύριζε... τρίποντο. Ο Αμερικανός είχε 5/7 τρίποντα, ενώ μέχρι τώρα αριθμούσε στην Ευρωλίγκα μόλις 1 στα 10! Βέβαια αυτό που έχασε στο φινάλε, θα μπορούσε να δώσει στον Ολυμπιακό τη νίκη.

Στην παράταση την σκυτάλη του ηγέτη πήρε ο... Σούπερμαν, Γιώργος Πρίντεζης (18 πόντοι), και με 6 δικούς του πόντους κράτησε όρθιο τον Ολυμπιακό όταν χρειάστηκε. Φυσικά σε όλα αυτά είχαν αρκετή βοήθεια από τους Φλας, Γιάνις Στρέλνιεκς (16 πόντοι), αλλά και... Άκουαμαν, Νίκολα Μιλουτίνοφ (10 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 40-30, 53-57, 75-75, 83-90 (α' παρ.)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ομπράντοβιτς):Τόμπσον 2, Μέλι 11 (1), Ουοναμέικερ 15 (2), Σλούκας 13 (1), Νάναλι 22 (3), Γκούντουριτς 4, Βέσελι 8, Ντατόμε 8 (1).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος):Μακλίν 9, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Μιλουτίνοβ 10, Στρέλνιεκς 16 (4), Πρίντεζης 18, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης, Ρόμπερτς 21 (5), Γουίλτζερ, Τόμπσον 9 (1).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK