Δεν...εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη, περίπατος της Μπαρτσελόνα

Η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στην εφετινή Ευρωλίγκα έκανε... γδούπο. Οι "ερυθρόλευκοι" δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το ρυθμό της Μπαρτσελόνα και ηττήθηκαν με το βαρύ 73-51 στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Ρεσιτάλ...λαθών από τους Πειραιώτες.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Είναι πολύ εύκολο να εντοπίσεις τα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη. Δεν κατέβηκε να παίξει, τόσο απλά. Κατέβηκε δηλαδή αλλά ο αντίπαλος, στο δεύτερο δεκάλεπτο ειδικά δεν το αντιλήφθηκε.

Ο αγώνας για τους "ερυθρόλευκους" εξελίχθηκε διαγωνισμό λαθών. Το πόσες φορές πούλησαν, χωρίς μεγάλη πίεση, την μπάλα οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν περιγράφεται. Ενα θα σας πούμε. Στο 35' ο Ολυμπιακός είχε 20 λάθη, τι να λέμε τώρα;

Η Μπαρτσελόνα, που προερχόταν από πέντε συνεχόμενες ήττες, έψαχνε από κάπου να κρατηθεί και βρήκε το...ναυάγιο του Ολυμπιακού. Οταν οι παίκτες του Αλόνσο αντιλήφθηκαν ότι οι αντίπαλοί τους δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν σε ρυθμό, πάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν με διαφορές που έφτασαν ακόμα και τους 20 πόντους.

Η δε τελευταία περίοδος ήταν περισσότερο εφιάλτης, παρά αγώνας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έβλεπαν απλώς τα τρένα να περνούν...

Τα δεκάλεπτα: 14-14, 32-26, 49-41, 73-51

Μπαρτσελόνα: Σεραφέν 13 (5/9 δίποντα), Ρίμπας 4, Πρέσι 6 (2 τρίποντα, 3 κλεψίματα), Χάνγκα 3 (6 ριμπάουντ), Ναβάρο 3 (1), Ερτέλ 6 (5 ασίστ), Οριόλα 11 (1), Σάντερς 7, Κόπονεν 8 (2), Κλαβέρ, Τόμιτς 4, Μοερμάν 8 (2).

Ολυμπιακός: Μακλίν 5, Τολιόπουλος 4 (1), Παπαπέτρου 11, Αγραβάνης, Μιλουτίνοβ 4 (6 ριμπάουντ), Στρέλνιεκς (3 ασίστ), Πρίντεζης 5 (6 ριμπάουντ), Παπανικολάου 8 (4 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Μάντζαρης 2, Ρόμπερτς 5 (6 λάθη), Μπόγρης, Τόμπσον 7.

ΤΟ LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK