Έτσι γιόρτασε ο Σπανούλης τον θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός έκανε μια... χαψιά την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Βασίλης Σπανούλης το χάρηκε με την ψυχή του, με selfie στα αποδυτήρια μαζί με τρεις συμπαίκτες (PHOTO).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - FENERBAHCE / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τις απανωτές εκτός έδρας ήττες στην Εuroleague (τέσσερις στον αριθμό, από Ζαλγκίρις, Μπασκόνια, Χίμκι και Ερυθρό Αστέρα) και την ήττα στο ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός επιζητούσε στο ματς-τελικό με την Φενέρμπαχτσε μία "απάντηση", μία αντίδραση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτήν την βρήκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο αφού έριξε 25 πόντους στο... κεφάλι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι μάλιστα ο μαέστρος που κρατούσε την μπαγκέτα και διηύθυνε την ερυθρόλευκη ορχήστρα έχοντας 19 ποντους στο ματς (14 στο πρώτο δεκάλεπτο) με φοβερό ποσοστά ευστοχίας.

Ήταν μάλιστα τέτοιος ο ενθουσιασμός του αρχηγού για τη σπουδαία εμφάνιση και νίκη της ομάδας του Πειραιά, ώστε να ανεβάσει φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά από 26 ημέρες... αποχής.

Αυτή ήταν μία selfie μέσα από τα "ερυθρόλευκα" αποδυτήρια μετά το φινάλε του αγώνα μαζί με τους Μπόγρη, Τόμπσον και Στρέλνιεκς, με τον "V-Span" να έχει χρησιμοποιήσει τέσσερα χαρακτηριστικά emoticons: μία μπάλα που μπαίνει στο καλάθι, έναν πύραυλο, τη λέξη κορυφή στα αγγλικά και μία φωτιά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK