Η ρεαλιστική προσέγγιση του Σφαιρόπουλου

Πόσα να πει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στο Κάουνας; Όχι πάρα πολλά, αφού ήξερε πώς είχαν τα πράγματα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS.(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε τέσσερις λέξεις θα μπορούσε να συνοψιστεί η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Δεν το είπε, όμως το "θέλαμε, αλλά δεν μπορούσαμε" αντικατοπτρίζει πλήρως όσα ανέφερε μετά το 101-91 στο τέταρτο ματς της σειράς με τη Ζαλγκίρις και το 3-1 εις βάρος του Ολυμπιακού.

" Ας είμαστε ρεαλιστές, το πιο σημαντικό σημείο στη σεζόν είναι τα πλέι οφ και σε αυτό το διάστημα χρειάζεται ετοιμότητα και τύχη, αλλά είχαμε δυστυχώς πάρα πολλούς τραυματίες.

Η Ζαλγκίρις μας νίκησε πέντε φορές φέτος, αλλά όλες τις φορές μας νίκησε έχοντας εμείς αρκετούς τραυματίες παίκτες. Ακόμη και στη κανονική διάρκεια, όταν χάσαμε εδώ, δεν είχαμε Πρίντεζη, Μιλουτίνοβ και Μάντζαρη αν θυμάμαι καλά. Δεν θέλω να υποτιμήσω την Ζαλγκίρις, έπαιξε σπουδαία, αλλά δεν ήμασταν πλήρεις ποτέ απέναντι τους.

Ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε σε αυτή την ατμόσφαιρα, σε αυτή την έδρα, απέναντι σε αυτή την ομάδα που έπαιξε εξαιρετικά. Το παλέψαμε να στείλουμε την σειρά σε πέμπτο ματς στην έδρα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είχαμε πολλούς και σημαντικούς τραυματισμούς. Δεν είναι δικαιολογία. Πριν από την έναρξη των πλέι οφ βρεθήκαμε σε θέση να προετοιμάζουμε τους τραυματίες ώστε να είναι έτοιμοι και όχι τόσο την ομάδα για την σειρά. Μετά μας ήρθαν και νέα προβλήματα, με τους τραυματισμούς των Μιλουτίνοφ και Μπόγρη. Όλα αυτά τα προβλήματα κόστισαν στη χημεία μας και στους ρόλους μας, καθώς χάλασε η συνοχή μας και χάθηκαν οι ισορροπίες. Ορισμένοι παίκτες έχασαν την φόρμα τους και δεν ήταν καλά, δεν ήταν έτοιμοι. Όμως, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Έκαναν ό,τι καλύτερο. Ειδικά οι τραυματίες έπαιξαν με ενέσεις και λειτούργησαν με αυτοθυσία, αν και οι γιατροί τους είχαν δώσει... απαγορευτικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK