Ο Αγραβάνης αποκάλυψε τα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε τον Sport24 Radio 103,3 και τον Σπύρο Καβαλιεράτο μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Final Four κι έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τους “ερυθρόλευκους”.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για όσα έφταιξαν και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε: “Μπορούμε να πούμε πολλούς λόγους που δεν μας επέτρεψαν να τα καταφέρουμε. Τα ριμπάουντ, η απόδοση του Κάλινιτς που σημείωσε τέσσερα τρίποντα. Έπαιξαν πολλά πράγματα ρόλο για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Δίκαια η Φενέρ πήρε τον τίτλο”.

Για το αν έπαιξε ρόλο η έδρα: “Σαφέστατα είναι ένα μεγάλος τίτλος και παίξαμε στη έδρα της Φενέρ. Είχε γίνει κάτι ανάλογο και το 2015 όταν παίξαμε στον τελικό με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Κι εμείς αν παίζαμε αυτό το ματς στο ΣΕΦ μπροστά στον κόσμο, θα νικούσαμε με μεγάλη διαφορά”.

Για τον τελευταίο στόχο της σεζόν: “Έχουμε αποδείξει πως είμαστε αν όχι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη, η δεύτερη καλύτερη. Γνωρίζουμε πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι σημαντικό για εμάς και τους φιλάθλους μας. Θα προετοιμαστούμε και θα τα δώσουμε όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK