Τον πήρε ο ύπνος και καταποντίστηκε από την Γαλατασαράι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έσβησε-αδικαιολόγητα- τις μηχανές μετά από ένα έξοχο πρώτο ημίχρονο και έπεσε θύμα τεράστια έκπληξης χάνοντας με 80-71 μέσα στο ΣΕΦ. Ερμαιο του Μίτσοφ οι "ερυθρόλευκοι" που τα έσπασαν από το τρίποντο (2/20).

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - GALATASARAY (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία ομάδα που πέτυχε 48 πόντους στο πρώτο μέρος, μετά βίας ξεπέρασε τους 71. Μία ομάδα έχει στις τάξεις σουτέρ όπως ο Σπανούλης, ο Λοτζέσκι και ο Γκριν, τελείωσε ματς με 2/20 τρίποντα. Μία ομάδα με 22 επιθετικά ριμπάουντ (!) έχασε εντός έδρας παιχνίδι.

Αυτή η ομάδα είναι-εντελώς αναπάντεχα ο Ολυμπιακός. Και να πεις ότι ο γιαλός αρμένιζε στραβά από την αρχή...Καμία σχέση. Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλητές φορούσαν κοστούμι και γραβάτα. Εκπληκτική άμυνα, τρέξιμο, πολλά επιθετικά και μεγάλες διαφορές. Να και το +16 λίγο πριν βγει το ημίχρονο (42-26), να και το 54-39 λίγα λεπτά μετά την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτο.

Μετά; Το απόλυτο σκοτάδι. Σαν κάποιος να έβγαλε όλα τα καλώδια και να έπεσε το ρεύμα. Καμία προσπάθεια στην άμυνα (μόλις ένα φάουλ στο τρίτο δεκάλεπτο), "θάλασσα" στην επίθεση και πολλές, μα πολλές άστοχες επιλογές. Ολα αυτά συν τα χαμένα τρίποντα, ακόμα και κάτω από καλές προϋποθέσεις, έφεραν την Γαλατά στον αφρό.

Και πως να μην την φέρουν αφού ο Μίτσοφ, σε αντίθεση με τους σουτέρ του Ολυμπιακού, έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι από το τρίποντο (4/5). Βαρέθηκε να ευστοχί ο Σέρβος σχεδόν από την ίδια θέση και σχεδόν μόνος του έκανε το 69-76. Στο τέλος...χαιρετίσματα στην εξουσία. Οι Τούρκοι ναι μεν έχαναν βολές αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να εκδηλώσει καν επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 27-14, 48-35, 59-57, 71-80

Ολυμπιακός: Γκριν 14, Μπιρτς 7, Γιανγκ 2, Παπαπέτρου, Σπανούλης 7, Ουότερς 4, Αγραβάνης 5, Μιλουτίνοβ 6, Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 7, Μάντζαρης, Λοτζέσκι 5.

Γαλατάσαραϊ: Μίτσοβ 18, Φιτιπάλντο 6, Τάιους 14, Κορκμάζ 3, Αραπ 4, Χατσίεβα, Πλάις 6, Ντέι 8, Γκιουλέρ 8, Ντίμπλερ, Κοκσάλ 13.

TO LIVE CHAT ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK