Η επιλογή-έκπληξη του Πασκουάλ που δεν θα περίμενε ποτέ ο Ιτούδης

Για περισσότερα από τρία λεπτά στη δεύτερη περίοδο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός έπαιξε μ' ένα σύστημα που δεν είχε χρησιμοποιήσει άλλη φορά επί Τσάβι Πασκουάλ στα ηνία.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για να παίξεις στα ίσα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οφείλεις να έχεις ετοιμάσει πολλά, διαφορετικά, πράγματα. Μήπως και καταφέρεις να την αιφνιδιάσεις.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας κόουτς με ξεχωριστές εμπνεύσεις, αυτό το βιβλίο με τα συστήματα ψέμα δεν είναι.

Πάντως αυτό που δοκίμασε απέναντι στην ομάδα του Ιτούδη δεν το είχαμε ξαναδεί. Ναι, θυμόμαστε τον Γκάμπριελ σε θέση "3", στους περυσινούς τελικούς με τον Ολυμπιακό, για ν' αλλάζει στα σκριν και ν' ακολουθεί έξω τον περιφερειακό, αλλά η 5άδα με ταυτόχρονη παρουσία των Γκιστ, Σίνγκλετον και Όγκαστ ήταν μια μεγάλη έκπληξη.

Στο 10'15'' ο Καταλανός κόουτς έβγαλε τον Θανάση Αντετοκούνμπο και επανέφερε τον Σίνγκλετον, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τρία "4-5άρια" στη φροντ λάιν.

Το σύστημα αυτό το διατήρησε ο κόουτς του "τριφυλλιού" μέχρι το 13'31'', όταν έβγαλε τον Όγκαστ για να βάλει ξανά τον Θανάση. Μάλιστα για 32'' το σχήμα αυτό δεν είχε "άσσο", αφού στο "1-2" υπήρχαν Ντένμον και Παππάς.

Πολύ τολμηρή, αν μη τι άλλο, η επιλογή του Πασκουάλ, δεν του βγήκε επιθετικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK