Το "πέταξε" αυτό που ήθελε ο Πασκουάλ

Το "καρφάκι" του Τσάβι Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου μετά το 82-71 επί της Μάλαγα θα πρέπει να... τσίμπησε κάποιους από τους παίκτες του. Κακό του κεφαλιού τους, αν δεν έλαβαν το μήνυμα...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΣΚΟΥΑΛ
Πασκουάλ EUROKINISSI

Η πέμπτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα θα ήταν παράδοξο να μην ικανοποιήσει τον Τσάβι Πασκουάλ. Φροντίζει πάντως ο κάθε κόουτς μελανά σημεία για να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση.

Ο Καταλανός δεν αποτελεί εξαίρεση και γι' αυτό μετά το 82-71 επί της Μάλαγα είπε το εξής: " Με ικανοποιεί ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες εκτός από εκείνο με την Μπαρτσελόνα. Στη Μόσχα μπορεί να μην παίξαμε πάρα πολύ καλά αλλά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Η ομάδα βγαίνει στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσει και σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια είναι σε θέση να το κάνει.

Από την άλλη πρέπει να κατορθώσουμε όλο και περισσότεροι παίκτες να παίζουν καλά, σταθερά. Είναι παίκτες που έχουν δώσει καλά στοιχεία σε κάποιες στιγμές, αλλά θα πρέπει να γίνεται πιο σταθερά ώστε με αυτόν τον τρόπο να έχουμε σταθερά υψηλό επίπεδο παιχνιδιού και όχι σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Είμαστε στο 1/3 της σεζόν κι έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Μήπως ν' ανησυχούν κάποιοι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK