Ο Νέλσον στη Μάλαγα και στο ΟΑΚΑ

Η Μάλαγα κάλυψε με συνοπτικές διαδικασίες το κενό στην περιφέρεια προσφέροντας συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν στον ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Ο Νέλσον στη Μάλαγα και στο ΟΑΚΑ

Χωρίς πολύ χρόνο στη διάθεσή της η Μάλαγα επέλεξε τον ΝτεΜάρκους Νέλσον για να ενισχύσει τον "άσο" μετά το σοβαρό τραυματισμό του Στέφαν Μάρκοβιτς.

Ο πρώην πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού είχε βρει στην ανερχόμενη του γαλλικού μπάσκετ Μονακό, αλλά η προοπτική επιστροφής στην Ευρωλίγκα θα ήταν παράδοξο να μην τον δελεάσει. Αφού οι "πρίγκιπες" έδωσαν τη συγκατάθεσή τους, ο 30χρονος Αμερικανός υπέγραψε έως το τέλος της σεζόν και πολύ σύντομα, την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, θα επιστρέψει στην Αθήνα για ν' αντιμετωπίσει τους πρώην συμπαίκτες του στο "τριφύλλι", σε ματς για τη 2η αγωνιστική του Top16.

Ο Νέλσον είχε 9.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ σε 13 παιχνίδια Σαμπιονά. Ανεβασμένα δηλαδή νούμερα σε σχέση με την απογοητευτική σεζόν που είχε στον Παναθηναϊκό, ως αποτέλεσμα αφενός του τραυματισμού του αφετέρου της χρησιμοποίησής του.

Με παραστάσεις από την Ευρωλίγκα, λόγω και της διετούς παρουσίας του στον Ερυθρό Αστέρα, ο απόφοιτος του Ντιουκ θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Ουνικάχα σ' έναν νευραλγικό πόστο, όπως η οργάνωση. Κάτι που ήταν απαραίτητο ιδίως μετά την εικόνα της ομάδας του Τζοάν Πλάθα στο ματς πρωταθλήματος της Τρίτης με την Γκραν Κανάρια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK