Ενεργοποιεί "βόμβα" με Μοτιεγούνας ο Γιασικεβίτσιους!

Είχε δεν είχε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους την έριξε την… "βόμβα" του με τη Ζαλγκίρις Κάουνας αφού σύμφωνα με δημοσίευμα λιθουανικής ιστοσελίδας η μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον γνωστό ΝΒΑερ Ντονάτας Μοτιεγιούνας!

Ενεργοποιεί "βόμβα" με Μοτιεγούνας ο Γιασικεβίτσιους!

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Γιασικεβίτσιους χειρίσθηκε προσωπικά την επαφή με τον Μοτιεγιούνας και κατάφερε να αποσπάσει τη θετική του απάντηση ώστε να τον ντύσει στα… πράσινα. Μοναδικός όρος που έβαλε ο 26χρονος και ύψους 2μ.13 σέντερ είναι να μην βρει μέχρι τον Οκτώβριο συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ!

Ο Μοτιεγιούνας, επιλογη στο Νο20 του ντραφτ του 2011 από τη Μινεσότα, είχε παίξει στη Ζαλγκίρις τη σεζόν 2007-8 προερχόμενος από τη θυγατρική της, το μπασκετικό σχολείο του Αρβιντας Σαμπόνις και στη συνέχεια έπαιξε σε Μπένετον Τρεβίζο και Προκόμ Τρεφλ πριν μεταβεί στις ΗΠΑ.

Στο ΝΒΑ έπαιξε για τέσσερις σεζόν με τους Χιούστον Ρόκετς και πέρυσι πήγε στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς παίζοντας σε 34 ματς (248 συνολικά στο ΝΒΑ έχοντας 7,4 πόντους μέσο όρο).

Αν τελικά ο Μοτιεγιούνας μείνει στη Ζαλγκίρις τότε αλλάζει τα δεδομένα για την λιθουανική ομάδα όσον αφορά στην Ευρωλίγκα αφού την μετατρέπει σε μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν είσοδο στα πλέι-οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK