Ντίξον: "ΑΕΚ για πάντα!"

Με ευχαριστίες αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και τον κόσμο της ο Μαικλ Ντίξον, ο οποίος ως γνωστόν θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική Στρασμπούρ.

BASKET LEAGUE / 4ïò ÇÌÉÔÅËÉÊÏÓ / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
dixon EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμερικανός γκαρντ με μήνυμα που πόσταρε στα social media είπε «αντίο» στους κιτρινόμαυρους δηλώνοντας ότι πάντα θα είναι υποστηρικτής και… ΑΕΚτζης!

“Προς τον κόσμο και τον οργανισμό της ΑΕΚ: Με αντιμετωπίσατε με τον μέγιστο δυνατό σεβασμό, αλλά για την καριέρα μου θεωρώ πως ήταν το καλύτερο να κάνω μια νέα αρχή. Έπαιξα με πίεση, τραυματισμούς, ψυχολογικό και σωματικό πόνο και όλα τα παραπάνω για το κίτρινο και το μαύρο και δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί ήταν μια διδακτική εμπειρία που τη χρειαζόμουν για να γίνω ένας επιτυχημένος παίκτης, αλλά κυρίως ένας καλός άνθρωπος. Αλλά, η αγάπη μου θα είναι πάντα βαθιά για την ΑΕΚ. Θέλω να σας πω ότι δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόσο ευγνώμων είμαι που με υποδεχτήκατε ως έναν από εσάς και λάτρεψα κάθε λεπτό που έπαιξα ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, αυτούς που είδαν ότι τα έδινα όλα κάθε βράδυ για την ομάδα, ανεξάρτητα εάν ήμουν τραυματίας ή εάν έπαιζα 3 ή 30 λεπτά στο παιχνίδι.

Το να είμαι εκεί και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό δεν στο χέρι μου και εύχομαι να μπορούσα να μείνω γιατί ήθελα να μείνω γιατί έκανα πολλούς νέους φίλους και έναν πολύ στενό φίλο κατά την παρουσία μου στην Αθήνα. Κερδίσαμε πολλά παιχνίδια και πετύχαμε κάποια σπουδαία πράγματα κατά την παρουσία μου στην Αθήνα και είτε καλά είτε άσχημα ο κόσμος ήταν πάντα εκεί και προσπαθούσε να μας στηρίξει ως ομάδα και εμένα όσο καλύτερα μπορούσε και για αυτό θέλω να πω και ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ να ξέρετε ότι θα είμαι αιωνίως ευγνώμων που είστε ο πιο παθιασμένος κόσμος για τον οποίο έπαιξα στην καριέρα μου και η κριτική, όπως και η υποστήριξη, ήταν εκπληκτική.

Θεωρώ ότι στον επαγγελματικό αθλητισμό μια ομάδα για να είναι επιτυχημένη πρέπει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Ευχαριστώ Original 21, ΑΕΚ και όποιον μιλήσει θετικά για το όνομα Ντίξον. Με ειλικρίνεια, ένας απλός μπασκετμπολίστας που προσπαθεί να προσφέρει στην οικογένειά του. Μάικλ Αντρέ Ντίξον Τζούνιορ. ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK