Κι άργησε να τον διώξει

Ο... αναλώσιμος Μοράντ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άρη, ο οποίος ψάχνει από την αρχή πλέον τους ξένους εκείνους που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα βελτιώσουν την εικόνα του υποστηρίζοντας το ελληνικό στοιχείο.

MEDIA DAY ÔÏÕ ÁÑÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
MEDIA DAY ÔÏÕ ÁÑÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντεμέτρις Μοράντ είναι ο δεύτερος (επισήμως) και ο τρίτος (συνολικά) ξένος που φεύγει από τον Άρη πριν καν συμπληρωθεί το 1/3 της σεζόν.

Με τον Βον έγινε η αρχή, με τον Πετγουέι (αναζητείται φόρμουλα αποδέσμευσης) δόθηκε συνέχεια και με τον Μοράντ κλείνει ο πρώτος κύκλος των αποχωρήσεων από τους "κίτρινους". Διότι είναι πιθανό, αν δεν υπάρξει αγωνιστική βελτίωση, ν' ανοίξει εκ νέου η πόρτα στο β' γύρο του πρωταθλήματος, μια και ούτε ο Μπελ ούτε ο Γουίβερ έχουν προσφέρει ως τώρα.

Mε 2.7 πόντους - 1 ριμπάουντ ανά αγώνα στη Stoiximan.gr Basket League και 0.7 πόντους - 1.3 ριμπάουντ ανά ματς στο Champions League o 25χρονος σέντερ φεύγει αναπόφευκτα.

Άλλωστε ο Άρης των προβλημάτων αδυνατεί να δεσμεύεται με παίκτη που έχει συμβόλαιο έστω και μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αλλά δεν είναι ικανός ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και να "κουβαλήσει" την κίτρινη φανέλα.

Το πλατύ χαμόγελο, ο καλός χαρακτήρας και η διάθεση να μάθει δεν αρκούν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK