Αγγελόπουλοι και Μπλατ κράτησαν και τον Παπανικολάου!

Μετά τo αίσιο τέλος με τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει και τον Κώστα Παπανικολάου, με τον παίκτη να συμφωνεί για νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EIUROKINISSI Sport
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EIUROKINISSI Sport EUROKINISSI

O ελληνικός κορμός αποτελεί τη βασική μαγιά για να έρθουν οι επιτυχίες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη την τελευταία οκταετία και όλα δείχνουν πως με αυτή τη συνταγή θα συνεχίσει να πορεύεται η ομάδα του Πειραιά.

Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη που κρατάει τον αρχηγό των Πειραιωτών στο μεγάλο λιμάνι για ένατη σεζόν, ήρθε το μεσημέρι της Πέμπτης νέα ευχάριστη είδηση για τους φίλους της ομάδας από το δεύτερο από τα τρία συνολικά μέτωπα των ανανεώσεων, που αφορά τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο "Παπ" είχε συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ και εκεί οι τρεις άνδρες έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν μαζί για άλλα τρία χρόνια, με τον διεθνή φόργουορντ να αποδέχεται την πρόταση που του έγινε για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2021.

Αγγελόπουλοι και Μπλατ κράτησαν και τον Παπανικολάου!
ΕUROKINISSI

"Όλα πήγαν καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους, χρόνια τώρα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Θα τα δούμε στο γήπεδο, για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του.

Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια. Έχουμε καταφέρει πολλές όμορφες στιγμές, ευελπιστούμε να φέρουμε κι άλλες στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται, να είμαι μέρος αυτής της ομάδας για νέες επιτυχίες.

Ήταν θέληση τόσο δική μου όσο και των προέδρων να συνεχίσω. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική. Οι πρόεδροι έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο", τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο 27χρονος άσος, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να είναι πλέον εκείνος που μένει να περάσει από τα γραφεία τους για να συζητήσουν για το αν θα ανανεώσουν ή όχι τη μεταξύ τους συνεργασία.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK