Άρον-άρον ο Γουίλτζερ και... πολύ από Παπαπέτρου

Αναβιώνει η ανάγκη για πειραματισμούς στη θέση "4" και χαμηλά σχήματα από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αφού τελείωσε η σεζόν για τον Κιμ Τιλί. Επανέρχεται ο Γουίλτζερ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Κιμ Τιλί EUROKINISSI

Αποκτήθηκε για εφεδρικός του Γιώργου Πρίντεζη, με στόχο να καλύπτει ανάγκες και στο 5. Αντ' αυτού έχει βγάλει δύο σοβαρά προβλήματα κι έχει παίξει ελάχιστα.

Η σεζόν για τον Κιμ Τιλί τελείωσε άδοξα, αφού το πρόβλημα στο γόνατο θ' αντιμετωπιστεί με αρθροσκόπηση. Όπως μετέδωσε ο Σπύρος Καβαλιεράτος στον Sport24 Radio, ο Γάλλος ψηλός θα χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 μήνα (6-8 εβδομάδες) προτού επανέλθει στη δράση, με αποτέλεσμα να τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της περιόδου.

Τι σημαίνει αυτομάτως αυτό; Πως με τον Αγραβάνη εκτός με χιαστό και τον ταλαιπωρημένο Πρίντεζη στο... θάλαμο ξεκούρασης λόγω αφενός της επιβαρυμένης κατάστασής του αφετέρου της μόλυνσης στα δάχτυλα, ο Σφαιρόπουλος θα ενεργοποιήσει αναγκαστικά τα χαμηλά σχήματα με τον Παπαπέτρου στο "4". Πιο δυνατός είναι άλλωστε ο Έλληνας φόργουορντ από τον Κάιλ Γουίλτζερ (θα επανέλθει στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος) που δεν του... αρέσουν πολύ οι επαφές σώμα με σώμα!

Μην δούμε και τον ΜακΛιν, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να παίζει εκεί...

News 24/7

24MEDIA NETWORK