Δεν πήγαινε άλλο: Και πολύ ταλαιπωρήθηκε ο Μάντζαρης

Η απόφαση ιατρικού και τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος πίεζε όσο δεν πήγαινε άλλο το πόδι του προκειμένου να βοηθάει στα δύσκολα ματς.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / ARMANI MILANO - OLYMPIAKOS / ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ(Α) ΓΟΥΙΛΤΖΕΡ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Μάντζαρης EUROKINISSI

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα έχει το χρόνο να γιατρέψει την "πληγή" στο αριστερό πόδι του. Παρά το οστικό οίδημα σησαμοειδών (κάτω από τον αστράγαλο), ο διεθνής γκαρντ έκανε ενέσεις για να είναι παρών σε παιχνίδια που ο Ολυμπιακός τον είχε ανάγκη, όπως αποδείχθηκε ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε, αφού και πιεζόταν και άφηνε πίσω την αποθεραπεία του. Γι' αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να μείνει εκτός δράσης ωσότου ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και μπορέσει να γυμναστεί χωρίς αγωγή.

Το διάστημα της απουσίας του θα κριθεί από τη διαδικασία και ανάλογα δηλαδή με την ανταπόκριση του οργανισμού του.

Η απόφαση να προστατευτεί ο Μάντζαρης πάρθηκε σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Ας μην αποκλειστεί να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με τη Βαλένθια, αφού μπήκε σε πρόγραμμα με επαφές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK