Ενα ματς ο Σπανούλης από τις 23/9

O Bασίλης Σπανούλης προφανώς ονειρευόταν ένα διαφορετικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν και όχι αυτό που βιώνει. Ομως τα πράγματα δεν πήγαν όπως το σχεδίασε ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων".

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός από την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα με την Μπασκόνια. Πότε όμως θα επιστρέψει στη δράση ο Βασίλης Σπανούλης;

Η σεζόν για τον αρχηγό του Ολυμπιακού δεν ξεκίνησε καλά αφού ήδη έχει τεθεί δύο φορές εκτός δράσης λόγω προβλημάτων τραυματισμού με αποτέλεσμα να έχει ήδη χάσει ένα και να χάσει σίγουρα άλλο ένα σημαντικό ματς με την επιστροφή του στη δράση να «μεταφέρεται» για την επόμενη εβδομάδα.

Ο «Σπαν» από τις 23 Σεπτεμβρίου και μετά έχει παίξει όλο κι όλο ένα ματς, αυτό με τον ΓΣΛ/Φάρο την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου για το Κύπελλο Ελλάδας. Ένα ματς στο οποίο πάτησε παρκέ για 21 λεπτά σκοράροντας 7 πόντους προερχόμενος όμως από απουσία 10 ημερών.

Αρχικά ο Σπανούλης είχε ακολουθήσει την ερυθρόλευκη αποστολή στο Ηράκλειο για το διεθνές τουρνουά με Ερυθρό Αστέρα, Ουνίξ και Μακάμπι. Έπαιξε στο ματς με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου στις 23/9 και αποχώρησε λόγω της γέννησης της 2ης κόρης και 5ου παιδιού του δύο μέρες αργότερα.

Όμως δεν επέστρεψε στη δράση άμεσα αφού αποκλείσθηκε της αποστολής για το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας στην Κωνσταντινούπολη (29-30 Σεπτεμβρίου) κόντρα σε Μπεσικτάς και Γαλατασαράι, επισήμως, λόγω τενοντίτιδας στο αριστερό πόδι.

Έπαιξε όπως προαναφέραμε στο ματς με ΓΣΛ/Φάρο στις 4/10 αλλά στην προπόνηση της 6ης Οκτωβρίου αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο εξαιτίας οστεοχονδρίτιδας κνημιαίου κυρτώματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK