Σφαιρόπουλος: "Ήμασταν σοβαροί"

Δεν είχε πολλά να πει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρά το 103-60 του Ολυμπιακού επί του Αρκαδικού.

Σφαιρόπουλος: "Ήμασταν σοβαροί"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Στη νοοτροπία των παικτών του στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από την Τρίπολη.

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" ανέφερε: " Παίξαμε σοβαρά σε ακόμη ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει κάθε ματς, ειδικά στην έδρα του. Όλοι οι παίκτες είχαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πήραμε μια εύκολη νίκη. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί. Και αυτό κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για τις συνθήκες τέλεσης του ματς και θέλω να πω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν. Τους εύχομαι να μείνουν στην κατηγορία γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες.

Από αυτά τα ματς κερδίζουμε παραστάσεις που θα μας βοηθήσουν να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα. Υπάρχει ένα σκεπτικό μέσα από αυτό το παιχνίδι να έχουμε μια διδασκαλία που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: " Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά, έχει έρθει η ώρα για έργα. Τα παιδιά το δείχνουν αυτό καθημερινά στην προπόνηση παρόλο που οι συνθήκες ψυχολογικά δεν μας βοηθούν. Θέλω να πω ότι έχουμε κάποιες απώλειες παικτών που δεν έχουν καλυφθεί. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες, θα υπάρξουν προσθήκες και όπως βλέπω την ομάδα και το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωνόμαστε. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε, ψυχραιμία, ανασύνταξη και προχωράμε όλοι μαζί. Στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας και είμαι βέβαιος για αυτό.

Ο Λίτζιον νομίζω είναι πρόωρο να κριθεί. Η παρουσία του στα προηγούμενα χρόνια δείχνει πως είναι σκόρερ αυτός δείχνει τον καλύτερο του εαυτό και ελπίζω και αυτός να μπει στην ομάδα σύντομα. Θα αποκτήσουμε έναν παίκτη που αγωνίζεται στην περιφέρεια και ένα παίκτη στη θέση των ψηλών. Νομίζω ότι αυτό, αν μας έχει επηρεάσει, μας έχει επηρεάσει ως τώρα. Ίσως φαίνεται δύσκολο σε πολλούς και φαίνεται πως θα λυγίσουμε. Το δύσκολο κομμάτι είναι να το πιστέψεις και όχι να το κάνεις. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, το σημαντικό είναι να κάνουμε την επόμενη νίκη που θα μας βοηθήσει στο να κάνουμε την επόμενη και την επόμενη. Ένα βήμα τη φορά. Πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρκαδικός-Ολυμπιακός 60-103

News 24/7

24MEDIA NETWORK