Aκόμα και τέσσερις μήνες έξω ο Τιλί!

Πιο κακά νέα δεν μπορούσε να περιμένει ο Ολυμπιακός, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Κιμ Τιλί τραυματίστηκε σοβαρά και θα χειρουργηθεί γεγονός που θα τον αφήσει μακριά από τη δράση για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Aκόμα και τέσσερις μήνες έξω ο Τιλί!

Αυτό που συνεχίζει να συμβαίνει στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν παύει να έχει ρίζες σε κάτι υπερφυσικό ή φαντασιακό...

Ο Κιμ Τίλι λοιπόν θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου, αφού η διάγνωση για τις ενοχλήσεις που είχε πριν τον αγώνα με τη Μπασκόνια στο Ηράκλειο έκανε λόγο για απόσπαση τένοντα, κάτι που θα τον κρατήσει μέχρι και 4 μήνες εκτός δράσης. Δηλαδή η επιστροφή του υπολογίζεται προς τα μέσα Φεβρουαρίου όταν θα έχει κυλήσει ήδη η μισή και βάλε σεζόν...

Στον Ολυμπιακό ήδη μετράνε δυο τραυματισμούς, αυτόν του Σπανούλη και αυτόν του Ρόμπερτς για τη φετινή σεζόν συν την μικροεπέμβαση του Παπανικολάου τέλη Σεπτέμβρη στον αστράγαλο. Θυμίζουμε, δε, ότι προ διετίας είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά χάνοντας όλη τη σεζόν ο Πατρίκ Γιανγκ, ενώ πέρυσι τραυματίστηκε τον Δεκέμβριο ο Ντάνιελ Χάκετ συν τον τραυματισμό του Ματ Λοτζεσκι τον Απρίλιο.

Πλέον θεωρείται δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα βγουν στην αγορά για αντικαταστάτη του Γάλλου Φόργουορντ, αφού το διάστημα της απουσίας του είναι μεγάλο και δύσκολο να καλυφθεί πλήρως εκ των έσω.

Το φοβερό και επίσης αξιοπερίεργο δε είναι ότι ο Τίλι στα τρία χρόνια που έπαιξε με τη Μπασκόνια στην ισπανική λίγκα και την Ευρωλίγκα είχε χάσει όλο κι όλο ένα ματς λόγω τραυματισμού, ενώ θυμίζουμε ότι δεν έπαιξε στο Ευρωμπάσκετ αφού κόπηκε στο τέλος της προετοιμασίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK