To σχόλιο Αγραβάνη για τον θρύλο Σπανούλη είχε μέσα και... Βαλεντίνο Ρόσι!

Ο Βασίλης Σπανούλης ανέβηκε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ από καταβολής επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα και ο Δημήτρης Αγραβάνης τον αποθέωσε με μοναδικό τρόπο!

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÑÇÓ / BASKET LEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÁÑÇÓ / BASKET LEAGUE(ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Έγραψε ιστορία στο κλειστό της Οδού Αρτάκη την Παρασκευή ο Βασίλης Σπανούλης. Και αυτό γιατί με τους 13 πόντους που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο ξεπέρασε τον Νίκο Χατζή και είναι τώρα εκείνος με 5.205 πόντους ο αρχισκόρερ όλων των εποχών απ' όταν η πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ έγινε επαγγελματική.

Το γεγονός αυτό έφερε την αποθέωση για τον "V-Span" από τους συμπαίκτες του αλλά και από αρκετούς άσους της πορτοκαλί θεάς, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να "κλέβει την παράσταση" πάντως χάρη στην επιλογή του να "χαρίσει" μία ακόμα τετραετία στην κορυφή στον αρχηγό των Πειραιωτών και να τον συγκρίνει με τον θρύλο του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι.

"Ζωνταντοί θρύλοι των σπορ: Βαλεντίνο Ρόσι 39 ετών και συνεχίζει ακόμα στην κορυφή. Βασίλης Σπανούλης 36 και συνεχίζει ακόμα στην κορυφή (μίνιμουμ τέσσερα χρόνια ακόμα), μπράβο κάπτεν", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του "ερυθρόλευκου" πάουερ φόργουορντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK