Tρομερές καταγγελίες από Ολυμπιακό για προκλήσεις αστυνομικών σε οπαδούς

Ο επίσημος Ολυμπιακός υποστηρίζει κατηγορηματικά πως οι άνδρες των ΜΑΤ υποκίνησαν με τη συμπεριφορά τους τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ, με τον Χρήστο Μπαφέ να κάνει μάλιστα καταγγελία για προσβλητικές εκφράσεις από έναν αστυνομικό με αναφορά στον... Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο δεύτερος τελικός της Stoiximan.gr Basket League βρήκε τον Παναθηναϊκό να φεύγει νικητής από το παρκέ επικρατώντας 71-66 του Ολυμπιακού και να ανακτά ξανά το πλεονέκτημα της έδρας όμως πριν από τον τρίτο αγώνα της σειράς προηγείται το... τρίτο ημίχρονο του αγώνα στο ΣΕΦ.

Με ένα τρίτο ημίχρονο μάλιστα να είναι καθόλα επεισοδιακό, με τους "πράσινους" να καταγγέλουν σπάσιμο πόρτας στα αποδυτήρια, συλλήψεις και αναγκαστική χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία που έκαναν την αποστολή να αισθάνεται "εγκλωβισμένη" στο φαληρικό γήπεδο και τους "ερυθρόλευκους" από την πλευρά τους να ανταπαντούν με καταγγελίες και εκείνοι!

Από πλευράς Πειραιωτών στο στόχαστρο βρέθηκε η ελληνική αστυνομία, με τον επίσημο Ολυμπιακό να διατρανώνει πως οι άνδρες των ΜΑΤ ήταν εκείνοι που υποκίνησαν τα επεισόδια που έγιναν στο ΣΕΦ και τον τιμ μάνατζερ και υπεύθυνο επικοινωνίας της πειραϊκής ΚΑΕ, Χρήστο Μπαφέ, να προχωράει σε απίστευτες καταγγελίες.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Συγκεκριμένα ανέφερε πως πριν από την έναρξη του τελικού βρισκόταν εκτός γηπέδου όταν άκουσε έναν αστυνομικό να λέει σε οπαδούς "έρχεται ο μπαμπάς σας, ο Γιανννακόπουλος να σας γα@@@@@".

Ο Χρήστος Μπαφές είπε στον αστυνομικό "τι λες" και όπως υποστηρίζει, η απάντηση που πήρε από τον αστυνομικό ήταν "γα@@ τον Ολυμπιακό και το μ@@@@ της μάνας σου", με την συγκεκριμένη φράση να γίνεται αντιληπτή από οπαδούς και να πυροδοτεί τα επεισόδια.

Σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλει ο Ολυμπιακός, αστυνομικοί προκαλούσαν τους οπαδούς των Πειραιωτών και μετά το τέλος του αγώνα με άσεμνες χειρονομίες, με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ να τονίζει πως η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν "στημένη" για να σημειωθούν επεισόδια.

Τα όσα πάντως έλαβαν χώρα στο φαληρικό γήπεδο δεν συνιστούν λόγο για τιμωρία της έδρας σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους τους να ξεκαθαρίζουν πως οποιαδήποτε τέτοια απόφαση θα συνιστά σκάνδαλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK