Aντίδραση Γιαννακόπουλου με αναφορά στον ξυλοδαρμό του Σωτήρη Γεωργίου

Αμεσα αντέδρασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην τιμωρία αποκλεισμού που του επέβαλλε ο ΕΣΑΚΕ. Γιατί ανέφερε στη σχετική δήλωσή του το ξυλοδαρμό του Σωτήρη Γεωργίου πριν μία εβδομάδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Η σχετική δήλωση αναφέρει

Προ ολίγων ωρών ενημερώθηκα πως έπειτα από καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός (πόσο σπάνιο…), ο Αθλητικός Δικαστής μου επέβαλε τρεις μήνες αποκλεισμό εισόδου στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος για μια ανάρτησή μου που αφορούσε το διαιτητή Σπύρο Γκόντα, ως δυσφημιστική για το άθλημα. Και τούτο, παρ’ ό, τι επρόκειτο για μια ανώδυνη ανάρτηση που είχε γίνει τέσσερις μήνες πριν και την οποία διέγραψα άμεσα και αυτοβούλως!

Αναρωτιέμαι, τα κάτωθι περιστατικά δεν αποτελούν δυσφήμιση του αθλήματος;

Την 29/1 μετά την πέμπτη συνεχόμενη ήττα τους από τον Παναθηναϊκό οι κ.κ. Σφαιρόπουλος και Παπανικολάου δήλωσαν ξεκάθαρα ότι έχασαν λόγω διαιτησίας. Μάλιστα, ο πρώτος έκανε τις σχετικές δηλώσεις στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα! Γεμάτος μένος και ειρωνεία κατακεραύνωσε τους διαιτητές επιτιθέμενος απαξιωτικά προς εκείνους φανατίζοντας και προτρέποντας σε βία

Την 31/1 η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της στο Youtube βίντεο μέσω του οποίου στοχοποιούσε διαιτητές ξεκάθαρα καταλογίζοντάς τους δόλο, ενώ οι ίδιες οι φάσεις που επικαλούνταν, αυτοαναιρούνταν!

Την 31/1 ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια κλήρωσης διαιτητών στην ΚΕΔ, τους επιτέθηκε δημοσίως με ντροπιαστικές εκφράσεις, οι οποίες αναπαρήχθησαν σε όλα τα ΜΜΕ.

Την 5/2 ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργίου κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του από τον αθλητή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Μπόγρη.

Ε, ρε αθάνατη Ελληνική Δικαιοσύνη.

Προφανώς, την τακτική του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια να ψάχνει λύσεις και να δίνει απαντήσεις μόνο εντός παρκέ, τόσο η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όσο και οι αρμόδιες αρχές την έχουν εκλάβει ως δείγμα αδυναμίας. Ως εκ τούτου, από εδώ και στο εξής, ενημερώνουμε πως ο Παναθηναϊκός θα καταγγέλλει κάθε μορφή δυσφήμισης του αθλήματος από την ΚΑΕ Ολυμπιακός…

It always takes two to tango…».

News 24/7

24MEDIA NETWORK