Ο Λοτζέσκι αποκάλυψε γιατί πήγε στον Παναθηναϊκό

Ο Ματ Λοτζέσκι αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τον Παναθηναϊκό, στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεταγραφή του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον... Ολυμπιακό.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό για τη νέα σεζόν, ο Ματ Λοτζέσκι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της "πράσινης" ΚΑΕ και εκεί αποκάλυψε για ποιο λόγο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Παράλληλα, ο Αμερικανός φόργουορντ με το βελγικό διαβατήριο έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή σε Final-4 ενώ ευχαρίστησε και την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, για τα τέσσερα χρόνια που έμεινε σε αυτήν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΑΤ ΛΟΤΖΕΣΚΙ:

Για την υπογραφή του στον Παναθηναϊκό:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος μίας σπουδαίας ομάδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός! Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό για τα τέσσερα όμορφα χρόνια που πέρασα εκεί. Ήταν χρόνια με πολύ καλές αλλά και ορισμένες άτυχες στιγμές με κάποιους τραυματισμούς. Θεωρώ, όμως, πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο... Πλέον, τα αφήνω όλα πίσω μου και σκέφτομαι μόνο τη νέα σελίδα στην καριέρα μου που είναι… πράσινη".

Για τους λόγους που επέλεξε τον Παναθηναϊκό:

"Είχα δύο προτάσεις από την Μπαρτσελόνα, οι οποίες δεν με κάλυπταν απόλυτα, γι’ αυτό και τις απέρριψα. Είχα, όμως, προτάσεις και από άλλες ομάδες της Euroleague, αλλά για πολλούς λόγους επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Καταρχήν γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και κατά δεύτερον διότι εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε την Ελλάδα και τη ζωή στην Αθήνα".

Για τους στόχους της νέας ομάδας του:

"Θέλω να δουλέψω σκληρά με τους νέους μου συμπαίκτες και μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρθουν όλα. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και σίγουρα στόχος μας είναι να το κατακτήσουμε. Από εκεί και πέρα νομίζω πως έφτασε η ώρα ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στο Final 4 και να διεκδικήσει το τρόπαιο της Ευρωλίγκας. Προσωπικά θέλω να είμαι υγιής ώστε να δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της".

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως παίκτης του Παναθηναϊκού:

"Όσο ήμουν στον Ολυμπιακό ήταν πάντα δύσκολο να παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Ο κόσμος υποστηρίζει πολύ θερμά τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω γι’ αυτούς τους φιλάθλους και θα προσπαθήσω να τους κάνω χαρούμενους. Ακόμη και όταν ήμουν παίκτης του Ολυμπιακού με αντιμετώπιζαν με σεβασμό όταν με συναντούσαν στο δρόμο".

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK