Ο Πασκουάλ για τη Ρεάλ χρησιμοποίησε το "πρέπει"

Ο χρόνος στον οποίο ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να βάλει το πρέπει μπροστά από την προσπάθεια του Παναθηναϊκού προφανώς και δεν είναι τυχαίος. Ο Καταλανός προετοιμάζεται πνευματικά.

Ο Πασκουάλ για τη Ρεάλ χρησιμοποίησε το "πρέπει"

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι συνήθως μετρημένος στις δηλώσεις του, δεν αρέσκεται σε μεγαλοστομίες.

Μ' αυτό ως δεδομένο, μάλλον πρέπει να κριθεί ως πολύ ενδιαφέρον το κομμάτι των δηλώσεών του μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό που έχει σχέση με τα παιχνίδια της Ρεάλ.

Και αυτό γιατί ο Καταλανός έβαλε μπροστά το πρέπει. Ιδού τι τόνισε: "Παρά τις περγαμηνές μας στην Ευρωλίγκα και βάζοντας στην εξίσωση τις οικονομικές δυνατότητες άλλων ομάδων, θα μπορούσε να ακουστεί ουτοπικό το ενδεχόμενο να τερματίσουμε τέταρτοι.

Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε στην οκτάδα, δείτε ποιοι έμειναν εκτός από τα playoffs και που είμαστε εμείς. Τώρα πλέον είμαστε όλοι μαζί, συγκεντρωμένοι ώστε να φτάσουμε στο Final Four.

Όπως και να έχει, ό,τι και αν συμβεί θα πρέπει να καταφέρουμε να πάμε στο Final Four για τους οπαδούς μας. Δεν υπάρχει "αλλά" και δικαιολογίες, πρέπει να το καταφέρουμε. Αυτή τη νοοτροπία έχω και προσπαθώ να περάσω στον κόσμο γύρω μου. Συγκέντρωση και πίστη στις δυνατότητές μας, τίποτα παραπάνω. Ό,τι δεν μπορώ να ελέγξω, δεν μπορεί να με απασχολεί. Πιστεύω στις δυνατότητές μας ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK