Θέλει φάιναλ-φορ ο Ντένμον

Πανέτοιμος να… αναλάβει δράση και βάζοντας ως στόχο τη συμμετοχή στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα δήλωσε ο νεοφερμένος παίκτης του Παναθηναϊκού Μάρκους Ντένμον.

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥΣ ΝΤΕΝΜΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
denmond EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμερικανός γκαρντ ο οποίος μέχρι πρότινος έπαιζε στο πρωτάθλημα της Τουρκίας άνοιξε το πρωί της Πέμπτης 17 Αυγούστου τον… χορό των αφίξεων νέων παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

"Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και φυσικά τους οπαδούς μας", ήταν τα πρώτα λόγια του Ντένμον ο οποίος συμπλήρωσε:

"Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να έρθω σε αυτήν την ομάδα και να παίξω γι’ αυτούς τους υπέροχους οπαδούς, για έναν σπουδαίο προπονητή και φυσικά για τους συμπαίκτες μου".

Ο Ντένμον έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού λέγοντας πως "η ομάδα έχει παθιασμένους οπαδούς οι οποίοι δίνουν την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα", ενώ έβαλε ψηλά τον πήχη αναφερόμενος στους στόχους.

"Είμαι πανέτοιμος για την πρόκληση του Final Four της Ευρωλίγκας. Είμαι δουλευταράς και θα κάνω τα πάντα για να αποδώσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK