Στηρίζει Παναθηναϊκό ο Giannis!

Τη συμπάθειά του για τον Ολυμπιακό δεν την έκρυψε ποτέ, ωστόσο στη φετινή μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή στο μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο "ψήφισε" Παναθηναϊκό λόγω Θανάση. Δείτε το ποστ του.

ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ANTETOKOUNBROS STREETBALL EVENT 2016 
(MOTIONTAEM/ÖÁÍÇ ÔÑÕØÁÍÇ)
ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇ - ANTETOKOUNBROS STREETBALL EVENT 2016 (MOTIONTAEM/ÖÁÍÇ ÔÑÕØÁÍÇ) ΕUROKINISSI

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι γνωστό τοις πάσοι πως είναι δεμένος συναισθηματικα με τον Ολυμπιακό όμως στους φετινούς τελικούς για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Stoiximan.gr Basket League, δεν έχει άλλη επιλογή από το να στηρίξει τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με την παρουσία του αδερφού του Θανάση στο ρόστερ της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να στέλνει μάλιστα μήνυμα νίκης στον άσο των "πρασίνων" μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Το έχεις αυτό αδερφέ!! Πήγαινε να το κατακτήσεις", ήταν το μήνυμα του "Greek Freak" στον Θανάση, μία ημέρα μετά την ισοφάριση του σκορ από τον Ολυμπιακό σε 2-2 στη σειρά των τελικών και δύο 24ωρα πριν από τον "τελικό των τελικών", το πέμπτο και τελευταίο ματς μεταξύ των δύο "αιωνίων" στους τελικούς, στο ΟΑΚΑ.

Στηρίζει Παναθηναϊκό ο Giannis!

News 24/7

24MEDIA NETWORK