Τόσα θέλει ο Τζέιμς και του φαίνεται περίεργο που δεν του τα δίνουν!

Ο διαχυτικός στα social media, Μάικ Τζέιμς δεν κομπλάρει να αναλύσει ακόμη και τα οικονομικά του. Ο πρώην "πράσινος" απαντώντας σε σχόλιο follower εξέφρασε την περιέργειά του που δεν του δίνουν τα χρήματα που ζητάει για να μείνει στον Παναθηναϊκό. Πώς έμπλεξε τον Καλάθη στην κουβέντα;

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Φωτιά" είναι στα social media ο Μάικ Τζέιμς που άνοιξε κουβέντα μ' έναν follower του όσον αφορά τα οικονομικά του και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ο εν λόγω οπαδός έγραψε στον Αμερικάνο ότι το παν δεν είναι τα χρήματα στη ζωή και πως το 1,6 εκατ. που ζητάει είναι λεφτά τα οποία οι "πράσινοι" δεν μπορούν να του προσφέρουν.

Στο συγκεκριμένο σχόλιο ο Μάικ Τζέιμς απάντησε με ερώτηση, γράφοντας ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει 2,1 εκατ. στον Νικ Καλάθη, αλλά όχι 1,6 σε εκείνον. Σημειώνοντας παράλληλα ότι όλο αυτό δεν βγάζει νόημα.

Αυτή την περιόδο ο Τζέιμς κινείται στην ελεύθερη αγορά και τ' όνομά του "παίζει" για διάφορες ομάδες.

Εκτός από τα οικονομικά του, πάντως, ο Αμερικανός με νέο σχόλιο έγραψε ότι οι οικογένειες κάποιες φορές χωρίζουν κι από τη στιγμή που έχουν ήδη γίνει πολλές μεταγραφές φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός τον έχει αντικαταστήσει και υποθέτει ότι δεν θα συνεχίσει.

Να επισημάνουμε επίσης ότι ο Τζάνινγκ που ακούστηκε, χωρίς βέβαια ο Παναθηναϊκός να ασχολήθηκε σοβαρά, ανανέωσε με την Μπασκόνια. Οπότε οι επιλογές στο 2αρι μειώνονται όπως να έχει...

ΤΑ ΔΥΟ POST ΤΟΥ ΤΖΕΙΜΣ:

Τόσα θέλει ο Τζέιμς και του φαίνεται περίεργο που δεν του τα δίνουν!
Τόσα θέλει ο Τζέιμς και του φαίνεται περίεργο που δεν του τα δίνουν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK