Ζητάει τιμωρία του Ολυμπιακού ο... εγκλωβισμένος Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα που καθυστέρησαν και δυσκόλεψαν την αποχώρηση της αποστολής. Πλέον ζητούν τιμωρία των "ερυθρολεύκων" και θα κινηθούν νομικά εναντίον τους.

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εντός γηπέδου ο Παναθηναϊκός πέτυχε την αποστολή του αφού "άλωσε" το ΣΕΦ και πήρε ξανά στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας που είχε χάσει λίγες ημέρες νωρίτερα. Αυτή η χαρά, ωστόσο, δεν ήταν αρκετή για να κάνει τους ανθρώπους των "πρασίνων" να μη κάνουν παράπονα για την ατμόσφαιρα που συνάντησαν στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι "πράσινοι", δεν ήταν μόνο τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας περίπου μία ώρα πριν από το τζάμπολ, αφού επεισόδια είχαν και στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας που έχουν στα χέρια τους, έγιναν 6 προσαγωγές (που ενδεχομένως μετατραπούν σε συλλήψεις), με τους "πράσινους" από την πλευρά τους να καταγγέλλουν το σπάσιμο πόρτας έξω από τα αποδυτήρια που μαζεύονται οι ομάδες και να υποστηρίζουν πως λόγω χρήσης δακρυγόνων δεν μπορούσε ν' αναχωρήσει η αποστολή την προγραμματισμένη ώρα και παρέμεινε "παγιδευμένη" στο φαληρικό γήπεδο για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Ζητάει τιμωρία του Ολυμπιακού ο... εγκλωβισμένος Παναθηναϊκός
BASKET LEAGUE / ΖΗΜΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΖΗΜΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΦ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αργότερα ήρθε να δώσει συνέχεια σε όλα τα παραπάνω, τη στιγμή που επισήμως λέγεται από την πράσινη ΚΑΕ πως υπάρχει η πρόθεση δικαστικής διαδικασίας κατά του Ολυμπιακού " για διαφυγόντα κέρδη από χορηγούς συνολικότερα στο ελληνικό μπάσκετ για όλα όσα γίνονται στο ΣΕΦ όλα τα χρόνια. Και γίνονται μόνο στο ΣΕΦ πλήττοντας την εικόνα του αθλήματος..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK