Παναθηναϊκός - Άρης και Φάρος - ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Γνωστά έγιναν τα ζευγάρια των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Άρη στο σημαντικότερο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός - Άρης και Φάρος - ΠΑΟΚ στα ημιτελικά
Καλάθης-Παναθηναϊκός-Άρης INTIME SPORTS

Παναθηναϊκός και Άρης θα διασταυρώσουν τα "ξίφη" τους στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΚ το πρωί της Δευτέρας.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στις 12 Δεκεμβρίου, σε μία επανάληψη του τελικού του 2014, όπου οι "πράσινοι" είχαν αναδειχθεί νικητές με 90-53. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στην πρεμιέρα της Basket League, με τους κυπελλούχους να επικρατούν με 76-70 στο "Nick Galis Hall".

Στο άλλο ζευγάρι (ο αγώνας θα διεξαχθεί επίσης στις 12/12), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Κερατσίνι την έκπληξη του τουρνουά, τον Φάρο, ομάδα της Α2 η οποία απέκλεισε στα προημιτελικά τη Νέα Κηφισιά, η οποία το Σάββατο επικράτησε μέσα στην Πυλαία του "δικεφάλου του βορρά".

Η κλήρωση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό, τον Βαγγέλη Τσάπα τον Φάρο, τον Δημήτρη Παπακυριάκη τον Άρη και τον Μπάνε Πρέλεβιτς τον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK