Η Περιφέρεια Κρήτης και η Stoiximan φιλοξένησαν τα παιδιά στον τελικό του Μπάσκετ

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του τελικού κυπέλλου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ανάμεσα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες μπάσκετ ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ Ολυμπιακός στο γήπεδο "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης, η Stoiximan με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, προσκάλεσε για ακόμη μια φορά τους μικρούς ήρωες και φίλους του αγαπημένου αθλήματος, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά ένα συναρπαστικό και γεμάτο ένταση θέαμα στη δική τους λαμπρή εξέδρα.

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Stoiximan φιλοξένησαν τα παιδιά στον τελικό του Μπάσκετ

Το "Basket Αγάπης: Οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο" υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της κορυφαίας ελληνικής στοιχηματικής εταιρείας στο διαδίκτυο Stoiximan, , με στόχο να φιλοξενήσει ολοένα και περισσότερους μικρούς ήρωες στο γήπεδο από κάθε γωνιά της Ελλάδος, ώστε να έρθουν πιο κοντά στη χαρά που προσφέρει το αγαπημένο τους άθλημα.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, 200 παιδιά από κοινωνικά ιδρύματα του νησιού φιλοξενήθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου, συμμετέχοντας σε αυτή την συναρπαστική διοργάνωση για να βιώσουν από κοντά τη χαρά και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων. Συγκεκριμένα, οι μικροί ήρωες που φιλοξενήθηκαν, κατέφθασαν από κοινωνικούς φορείς όπως το Κέντρο Ειδικών Παιδιών «ο Άγιος Σπυρίδων» Ηρακλείου Κρήτης, την Στέγη Ανήλικων Ηρακλείου, το Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου, το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες ΑΡΙΩΝ Χανίων, το Κέντρο Νεότητας Ενορίας Αγίου Τίτου, το Κέντρο Ειδικών Παιδιών "Η Ζωοδόχος Πηγή".

Η δέσμευση της Stoiximan για την στήριξη και ενίσχυση της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού αθλητισμού και της οικογένειας συνιστούν τις κύριες προτεραιότητες που θέτει στο διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια.

Σε δήλωσή της η Μarketing & CSR Executive κα Ιωάννα Κοζαδίνου, σημείωσε : « Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι φιλοξενήσαμε αυτά τα παιδιά. Είναι εξίσου σημαντικό ότι, η πρωτοβουλία «Basket Αγάπης: Οι Μικροί Ήρωες στο γήπεδο» συνεχίζει με τόση μεγάλη ανταπόκριση. Επιπλέον, και η υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, αφού όχι μόνο σήμερα αλλά και στο παρελθόν – με πρόσφατη τη συνεργασία μας στον 3 Ημιμαραθώνιο Κρήτης, βρέθηκε στο πλευρό μας ενισχύοντας σημαντικούς κοινωνικούς σκοπούς, όπως αυτόν που πραγματοποιήσαμε από κοινού με τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK