Πρόλαβε και καπάρωσε τον Εμπάκουε η Μάλαγα

Ο Τρέβορ Εμπάκουε δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φεύγοντας από τη Μακάμπι, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο στη Μάλαγα.

Πρόλαβε και καπάρωσε τον Εμπάκουε η Μάλαγα
Εμπάκουε Μακάμπι

Αν και η σεζόν που είχε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ήταν ονειρεμένη, ο Τρέβορ Εμπάκουε βρήκε γρήγορα ένα καλό συμβόλαιο στη Μάλαγα.

Η ισπανική ομάδα δεν θα παίξει του χρόνου στην Ευρωλίγκα, αλλά στο Eurocup. Τούτο βέβαια δεν σημαίνει πως οι κινήσεις της δεν θα είναι προσεγμένες προκειμένου να διακριθεί τόσο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα που πέρυσι τερμάτισε έκτη.

Ο 27χρονος σέντερ, μετά από μια εξαιρετική σεζόν στην Μπάμπεργκ, ήταν μήλον της έριδος το περυσινό καλοκαίρι καταλήγοντας με καλά χρήματα στη Μακάμπι. Δεν μπόρεσε όμως να ταιριάξει στο υπόλοιπο σύνολο, τον παρέσυρε η κακή πορεία και αναπόφευκτα έψαχνε για νέα δουλειά μετά τη σαρωτική ανανέωση που υπήρξε στο ρόστερ των Ισραηλινών.

Η Ουνικάχα είναι μια καλή προοπτική. Μια ομάδα που χτίζεται εφέτος σε... αθλητικά πρότυπα, αφού μετά την αποχώρηση του Βάθκεθ ο προηγούμενος που πήγε στην ανδαλουσιανή πόλη ήταν ο Τζεφ Μπρουκς, ένας αλτικός φόργουορντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK