Ανανέωσε αναπάντεχα παρά την παταγώδη αποτυχία

Επιτυχημένο δεν τον λες τον Ντοκ Ρίβερς. Παρόλα αυτά κρατάει τη θέση του στους Λος Αντζελες Κλίπερς με νέο μάλιστα συμβόλαιο. Ποιος ο σκόπος της συγκεκριμένης κίνησης της ομάδας.

Los Angeles Clippers head coach Doc Rivers reacts to an officials call during the first half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers in Portland, Ore., on Friday, March 30, 2018. (AP Photo/Steve Dykes)
Ντοκ Ρίβερς AP PHOTO/STEVE DYKES

Σκεφτείτε τι θα είχε συμβεί αν με τα χρήματα που έχει ξοδέψει και διαχειριστεί από το καλοκαίρι του 2013, ο Ντοκ Ρίβερς συνέχιζε τη δουλειά του στους Κλίπερς.

Επανάσταση τουλάχιστον προκειμένου ο αποτυχημένος να φύγει.

Αλήθεια είναι πως από τότε που άφησε τη Βοστόνη για το Λος Άντζελες, ο 56χρονος κόουτς δεν εκπλήρωσε τις φιλοδοξίες. Οι Κλίπερς ήταν μέχρι φέτος 3-4οι στη Δύση, αλλά ποτέ δεν έκαναν το βήμα παραπάνω, φτάνοντας μαξ ως τα ημιτελικά, ούτε καν στους τελικούς της Περιφέρειας, ενώ εφέτος έμειναν εκτός τελικής 8άδας.

Κόντρα όμως στα προγνωστικά, ο Ρίβερς θα συνεχίσει ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου στους Κλίπερς. Με στόχο να φτιάξει σχεδόν από το μηδέν ένα σύνολο ικανό να επανέλθει στο δρόμο των... πλέι οφ γι' αρχή. Διότι εκτός του Γκρίφιν, που δόθηκε με ανταλλαγή στους Πίστονς, είναι πολύ πιθανό να χάσουν (και πιθανόν θα συμβεί) τον ΝτεΑντρέ Τζόρνταν. Ο οποίος έχει δικαίωμα να μείνει ελεύθερος.

Ο Μπάλμερ, ιδιοκτήτης της ομάδας, τον θεωρεί ιδανικό, κυρίως στην προσπάθεια να πειστούν μεγάλα ονόματα της αγοράς (Λεμπρόν ή Τζορτζ), δίπλα στον Τζέρι Γουέστ. Το θέμα είναι πως οι αστέρες της λίγκας θα εμπιστευτούν έναν οργανισμό που ό,τι κι αν κάνει, ζει στη σκιά των Λέικερς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK