Απίθανο: Ο Ρόουζ θα παίρνει λιγότερα από τον Καλάθη!

Μπορεί στο NBA οι ομάδες να μοιράζουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά σαν... πασατέμπο, αυτό όμως δεν ισχύει για τον πάλαι ποτέ MVP της λίγκας, Ντέρικ Ρόουζ! Τα χρήματα που του προσφέρουν οι Καβαλίερς, είναι λιγότερα από αυτά που παίρνει ο... Νικ Καλάθης!

Απίθανο: Ο Ρόουζ θα παίρνει λιγότερα από τον Καλάθη!
kalathis rose

Πριν από έξι χρόνια ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της λίγκας, μετρώντας 25 πόντους, 7.7 ασίστ, 4.1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο μέσω όρο ανά παιχνίδι με την ομάδα των Μπουλς. Η συνέχεια, ωστόσο, δεν ήταν ίδια και αυτό δεν οφείλεται στο ταλέντο του Ντέρικ Ρόουζ, αλλά στα... γόνατα του.

Ο Αμερικανός υπέστη συνεχόμενους τραυματισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει πολλά παιχνίδια, την έκρηξη του και φυσικά να μην έχει την εξέλιξη που περίμεναν οι περισσότεροι.

Στα 28 του χρόνια φαίνεται πως έχει μία ακόμα ευκαιρία να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, την ίδια περίοδο που μοιάζει να... συνέρχεται από τους τραυματισμούς. Όπως αναφέρουν στις ΗΠΑ, οι Καβαλίερς έκαναν πρόταση στον Ρόουζ για μονοετές συμβόλαιο, έτσι ώστε να δώσει ποιοτικές λύσεις από τον πάγκο ή και γιατί όχι στη βασική πεντάδα.

Που είναι το παράξενο στην υπόθεση; Τα χρήματα που προσφέρει η ομάδα του Κλίβελαντ είναι το μίνιμουμ συμβόλαιο στους... βετεράνους του NBA, δηλαδή 2.100.000 δολάρια ( κι αν περισσέψει κάτι από το μπάτζετ της νέας χρονιάς)! Λιγότερα χρήματα δηλαδή και από αυτά που παίρνει ο Νικ Καλάθης, με τον οποίο παίζουν στην ίδια θέση, από τον Παναθηναϊκό!

Περασμένα μεγαλεία για τον Ρόουζ που πέρσι αγωνίστηκε σε 64 παιχνίδια με τους Νικς μετρώντας 18 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK