Αυτή τη φορά ο Γιάννης τα έκανε... όλα!

Η τριάδα Αντετοκούνμπο, Μίντλετον, Μπλέντσο έκανε... παπάδες κόντρα στους Μπλέιζερς και οι Μπακς πήραν μία από τις πιο εύκολες νίκες της σεζόν με 103-91. Ο Γιάννης σε ένα ακόμα παιχνίδι τα έκανε... όλα (VIDEO).

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo tries to get the ball past Portland Trail Blazers forward Al-Farouq Aminu during the first quarter of an NBA basketball game in Portland, Ore., Thursday, Nov. 30, 2017. (AP Photo/Steve Dykes)
Antetokounmpo AP IMAGES

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άργησε να πάρει μπροστά, αλλά όταν το έκανε οι Μπακς πήραν βραχεία κεφαλή κόντρα στους Μπλέιζερς, νίκησαν και ταυτόχρονα σκαρφάλωσαν στην 6η θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Μπορεί μεν να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο του, όμως απέναντι στην ομάδα του Πόρτλαντ τα έκανε... όλα όπως φανερώνουν και οι αριθμοί! Συγκεκριμένα μέτρησε 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 τάπες!

Έτσι έδωσε... χώρο στους Μίντλετον, Μπλέντσο για να δώσουν το δικό τους... σόου. Όσο περνούν τα παιχνίδια η συγκεκριμένη τριάδα αναμένεται να δέσει ακόμα περισσότερο και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο θα είναι το... ταβάνι των Μπακς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK