"Διέλυσε" Λεμπρόν και... Ρέι Άλεν ο Κάρι

Κανένα δράμα στο Όκλαντ αυτή τη φορά, αφού ο ηγέτης των Ουόριορς, Στέφεν Κάρι "ξύπνησε" και οδήγησε την ομάδα του σε νίκη κόντρα στους Καβαλίερς, γράφοντας το 2-0 στη σειρά των τελικών με 122-103. Εκτός του Λεμπρόν, ο Κάρι "κέρδισε" και τον σπουδαίο σουτέρ Ρέι Άλεν.

"Διέλυσε" Λεμπρόν και... Ρέι Άλεν ο Κάρι

Σαν... ηφαίστειο που ξυπνά ο Στέφεν Κάρι πήρε τα πάνω του και πέταξε τις κακές εμφανίσεις των πλέι οφ.

Στον δεύτερο τελικό απέναντι τους Καβαλιέρς του Λεμπρόν, ο ηγέτης των πρωταθλητών έφτασε τους 33 πόντους, ενώ έσπασε και ιστορικό ρεκόρ που κρατούσε από το 2010 ο σπουδαίος σουτέρ των Σέλτικς εκείνη την εποχή, Ρέι Άλεν.

Συγκεκριμένα, ο Κάρι ευστόχησε σε εννέα τρίποντα γεγονός που αποτελεί την καλύτερη επίδοση σε τελικούς μετά το 2010 στη σειρά Σέλτικς εναντίον Λέικερς.

Το τελικό 122-103 δεν αφήνει καμία αμφισβήτηση ως προς το ποιος άξιζε τη νίκη στην έδρα των πρωταθλητών.

Όσον αφορά τον "βασιλιά" που ήταν ο κορυφαίος του Κλίβελαντ, αγωνίστηκε 44 λεπτά σκοράροντας 29 πόντους, όμως οι Καβαλιέρς δεν εκμεταλλεύτηκαν σε κάποια σημεία του αγώνα το μομέντουμ που τους δόθηκε για να "κλέψουν" τη νίκη και το πλήρωσαν.

Πλέον, το Γκόλντεν Στέιτ χρειάζεται άλλα δύο θετικά αποτελέσματα για να επαναλάβει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ έχει πέντε ευκαιρίες για να το πετύχει στο σακούλι του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK