Δεν έφτασαν οι 30 πόντοι του Γιάννη

Η νέα μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, δεν συνδυάστηκε με νίκη καθώς οι Μπόστον Σέλτικς έκαναν το 2-0 στη σειρά των play off με τους Μιλγουόκι Μπακς (VIDEO).

Δεν έφτασαν οι 30 πόντοι του Γιάννη
AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικός στη σειρά των των play off με τους Μπόστον Σέλτικς, καθώς σε 43 λεπτά αγωνιστικής δράσης, έβαλε 30 πόντους (3/16 δίποντα, 0/1 τρίποντα), μάζεψε 9 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ φτάνοντας μια ανάσα από το triple double.

Δεν ισχύει, βέβαια, το ίδιο και για τα υπόλοιπα "ελάφια", αφού οι Μιλγουόκι Μπακς... πνίγηκαν στην συνολική μετριότητα και ηττήθηκαν στο "MD Γκάρντεν" της Βοστώνης με σκορ 120-106. Οι "Κέλτες" έχουν αποκτήσει πια ένα ξεκάθαρο αβαντάζ πρόκρισης, και για να ανατραπούν τα δεδομένα θα πρέπει ο "Greek Freak" και η παρέα του να υπερβούν τους εαυτούς τους.

Οι αγώνες του ζευγαριού Μπακς - Σέλτικς, μεταφέρονται στην στο Μιλγουόκι, όπου η ομάδα του Μπραντ Στίβενς έχοντας το υπέρ της "μαξιλαράκι" με 2-0 θα έχει τέσσερις ευκαιρίες για να κάνει τις δύο νίκες που θα την στείλουν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας. Ίδωμεν...

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK