Ντουράντ vs Κάζινς: Έμειναν στα... λόγια, άνοιξε βεντέτα!

Ναι, ναι, ναι... Αυτή είναι μια εικόνα από το ΝΒΑ των προηγούμενων 10ετιών. Το ΝΒΑ των... bad boys και των σταρ που δεν έδιναν τόπο στην οργή!

Golden State Warriors forward Kevin Durant and New Orleans Pelicans center DeMarcus Cousins (0) are restrained while going after each other during a scuffle in the second half of an NBA basketball game in New Orleans, Monday, Dec. 4, 2017. Both players were ejected from the game. (AP Photo/Gerald Herbert)
Ντουράντ Κάζινς AP PHOTO/GERALD HERBERT

Πώς είπατε; Σοφτ και γλυκανάλατο το ΝΒΑ; Όχι δα. Αρκούν δυο σωματικές επαφές και πέντε κουβέντες, το trash talking το λεγόμενο, για να λειτουργήσουν σαν σπίθα και να πάρει φωτιά η... Καλαμαριά.

Για τον ΝτεΜάρκους Κάζινς ξέραμε ότι δεν είναι από τα "καλύτερα" παιδιά ενόσω βρίσκεται στο παρκέ. Οξύθυμος και εκρηκτικός χαρακτήρας, βρίσκει (όποτε θέλει) αφορμές για να τσακωθεί.

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν πιο πράος παλιότερα, μα κι αυτός έχει ανεβάσει... ντεσιμπέλ. Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του πλέον, ιδίως απ' όταν πήγε στους Γουόριορς. Υπερασπίζεται τον εαυτό του σε κάθε ευκαιρία, ακόμη κι αν είναι... fake (λογαριασμός). Πολεμιστής...

Οι δυο τους μετατράπηκαν σε... κοκόρια και λίγο έλειψε να κάνουν το παρκέ αρένα. Τους συγκράτησαν συμπαίκτες τους και δυο-τρεις κοστουμάτοι. Που μπήκαν στη μέση για ν' αποτραπεί ο χοντρός καβγάς και να γλιτώσουν απλώς με μια αποβολή (τιμωρία μιας αγωνιστικής και βαρύ πρόστιμο).

Μεταξύ αυτών που χώριζαν τους ταραξίες και (άκουσον-άκουσον) ο Ντρέιμοντ Γκριν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK