Ο Κουφός είδε ζωντανό εφιάλτη με τον... Γιάννη

Οι Μπακς προηγήθηκαν με 20 πόντους διαφορά κόντρα στους Κινγκς, πήγαν να... αυτοκτονήσουν στην 4η περίοδο, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν πραγματικός "βασιλιάς" και υπέταξε την ομάδα του Κώστα Κουφού με 109-104 μετρώντας 33 πόντους και 13 ριμπάουντ (VIDEO)!

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, right, drives against Sacramento Kings' JaKarr Sampson during the second half of an NBA basketball game Saturday, Dec. 2, 2017, in Milwaukee. (AP Photo/Jeffrey Phelps)
Giannis Antetokounmpo JaKarr Sampson AP IMAGES

Γιάννη εναντίον... Παπαγιάννη δεν είδαμε τα ξημερώματα της Κυριακής, όμως ο ελληνικός "εμφύλιος" ήταν τελικά μεταξύ Αντετοκούνμπο - Κουφού. Νικητής ο πρώτος και μάλιστα με τρόπο... εντυπωσιακό.

Ο Γιάννης μέτρησε 33 πόντους, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 τάπα αποτελώντας σε ένα ακόμα παιχνίδι τον απόλυτο πρωταγωνιστή και φυσικά βασικό υποψήφιο για το βραβείο του MVP. Βέβαια, η νίκη με 109-104 δεν ήρθε και τόσο εύκολα, παρότι στην τρίτη περίοδο οι Μπακς πήραν κεφάλι... 20 πόντων!

Προς τέλος του 3ου 12λεπτου και την αρχή της τελευταίας περιόδου τα "ελάφια" πήγαν να... αυτοκτονήσουν, με τους Κινγκς να μειώνουν σε 102-101, όμως με μία ασίστ και δυο πόντους του "Greek Freak" στο τέλος αποφεύχθηκε η... κηδεία.

Τώρα όσον αφορά τον Κουφό; Δεν έκανε καλή εμφάνιση, αφού σε εννέα λεπτά είχε μόνον ένα... ριμπάουντ, παρότι ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι.

Δείτε τα κατορθώματα του Αντετοκούνμπο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK