Ο Ντουράντ ειρωνεύτηκε και σνόμπαρε γυναίκα δημοσιογράφο

Η αντίδραση του αστέρα των πρωταθλητών Γουόριορς και ένας twitterικός διάλογος που δεν έγινε ποτέ.

Ο Ντουράντ ειρωνεύτηκε και σνόμπαρε γυναίκα δημοσιογράφο

Η εν ενεργεία μπασκετική γενιά του ΝΒΑ είναι από τις πλέον παρεμβατικές στη δημόσια ζωή των ΗΠΑ και ο Κέβιν Ντουράντ ανήκει σ' αυτήν.

Η πρόσφατη ατάκα του πως θ' απέχει από την επίσκεψη των Γουόριορς στο Λευκό Οίκο, εφόσον προσκληθούν από τον Ντόναλντ Τραμπ, προκάλεσε ντόρο και η δημοσιογράφος Μπριτ ΜακΈνρι, πρώην ρεπόρτερ του ESPN, ήταν εξ αυτών που τη σχολίασαν. Με ήπιο αλλά και αιχμηρό, αλήθεια είναι, τρόπο γράφοντας πως "αν ζήτημα είναι ο διαχωρισμός στις ΗΠΑ, τότε χρησιμοποιήστε τη διασημότητα και την πολιτική για να έλθετε κοντά. Οι σπουδαίοι ηγέτες συναντιούνται, δεν αποφεύγουν προσκλήσεις στο Λευκό Οίκο".

Τι το ήθελε; Διότι η απάντηση του KD δεν άργησε να έρθει. Και ήταν πολύ ειρωνική κι ας περικλείστηκε σε οκτώ λέξεις κι ένα emoticon. " Κλάψε. Θλιβερή ιστορία. Συνέχισε να μου λες περισσότερα", έγραψε και συμπλήρωσε την απάντησή του με τη φατσούλα του κοιμισμένου...

Ο Ντουράντ ειρωνεύτηκε και σνόμπαρε γυναίκα δημοσιογράφο

Η ΜακΈνρι επανήλθε ψάχνοντας μετά το " εντάξει, ας συζητήσουμε πως ένας επιτυχημένος άνδρας όπως εσύ μπορεί να δείξει ενότητα πηγαίνοντας στο Λευκό Οίκο, μόλις 20 λεπτά από την Prince George's County. Η παρουσία σου μπορεί να εμπνεύσει" πειστικά επιχειρήματα.

Στου... Ντουράντ την πόρτα όμως όσο θέλεις βρόντα. Αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK