Ο Ντουράντ έκανε ένα αγόρι να κλαίει με λυγμούς

Το ιδιαίτερο δώρο του Κέβιν Ντουράντ σ' έναν πιτσιρικά φαν του, ο οποίος δεν άντεξε και έκλαψε. Δείτε το ξεχωριστό στιγμιότυπο μετά των αγώνα των Γουόριορς με τους Μπλέιζερς.

Golden State Warriors' Kevin Durant, left, and head coach Steve Kerr during the second half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers Monday, Dec. 11, 2017, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Golden State Warriors' Kevin Durant, left, and head coach Steve Kerr during the second half of an NBA basketball game against the Portland Trail Blazers Monday, Dec. 11, 2017, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Κάθε παιδί μεγαλώνει παρέα μ' ένα ήρωα. Έναν ήρωα που κρεμάει στον τοίχο του δωματίου του και ονειρεύεται να του μοιάσει.

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είχε τον Κέβιν Ντουράντ. Και όταν, μετά το ματς των Γουόριορς με τους Μπλέιζερς, τον είδε να του υπογράφει το ζευγάρι των παπουτσιών του και να του χαρίζει δεν άντεξε. Έμπηξε τα κλάματα από τη χαρά του.

Είμαστε σίγουροι πως κοιμήθηκε αγκαλιά τους. Στη χειρότερη είχαν πάρει θέση δίπλα στο προσκέφαλο του κρεβατιού του! Για να τα δει ξανά το πρωί και του φτιάξει η μέρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK