Η έννοια της ομάδας: ο Ντουράντ έβαλε 38, αλλά οι Ρόκετς νίκησαν με 22...

Έχει... ψωμί η σειρά των Ρόκετς με τους Γουόριορς. Ιδίως μετά το 127-105 της ομάδας του Μάικ Ντ'Αντόνι στο Χιούστον και το 1-1 στη σειρά των τελικών της Δύσης. Πώς άλλαξε άρδην η εικόνα...

Houston Rockets guard James Harden (13) drives to the basket past Golden State Warriors defenders Andre Iguodala (9), Stephen Curry (30), and Kevin Durant (35) during the first half in Game 2 of the NBA basketball Western Conference Finals, Wednesday, May 16, 2018, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
Τζέιμς Χάρντεν AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 3/15 τρίποντα και συνολικά 9/24 σουτ. Τι άλλαξε τότε σε σχέση με τον πρώτο τελικό της Δύσης και οι Ρόκετς επικράτησαν, άνετα μάλιστα (127-105), των Γουόριορς στο Χιούστον;

Μα το γεγονός πως η μπάλα έφυγε πολλάκις από τα χέρια του "Μούσια".

Ο Κρις Πολ ανέλαβε πρωτοβουλίες, οι δυο βασικοί φόργουορντ (Τάκερ, Αρίζα) έγιναν κομμάτι του συνόλου και ο Γκόρντον ήρθε από τον πάγκο για να βάλει όλα τα σουτ και να κάνει τη διαφορά. Οι πρωταθλητές έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι έστησαν τη Δευτέρα. Ναι μεν βρήκαν 38 πόντους από τον Κέβιν Ντουράντ, τίποτα όμως από τους υπόλοιπους. Ο Κάρι έχασε 12 σουτ (7/19 με 1/8 τρίποντα), ο Τόμπσον δεν βρήκε πεδίο δράσης και οι εφεδρικοί δεν βοήθησαν.

Βέβαια το γεγονός πως τα επόμενα δύο ματς είναι στο Όκλαντ τούς καθιστά φαβορί για το 3-1. Για τους Ρόκετς τώρα είναι η στιγμή της υπέρβασης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK