Ο πρώτος αντίπαλος του Γιάννη είναι... λαβωμένος

Ποιος πήρε το θρίλερ της δύσης και κέρδισε ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ; Ποια μεγάλη αναμέτρηση έβγαλαν τα αποτελέσματα της Πέμπτης και ποια... λαβωμένη ομάδα θα βρει απέναντι του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Όλες οι απαντήσεις εντός.

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo reacts after being called for a foul on Denver Nuggets guard Jamal Murray during the second half of an NBA basketball game Sunday, April 1, 2018, in Denver. The Nuggets won 128-125 in overtime. (AP Photo/David Zalubowski)
giannis AP IMAGES

Συναρπαστική η τελευταία αγωνιστική μέρα της κανονικής περιόδου στο NBA τα ξημερώματα της Πέμπτης. Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επικράτησαν 112-106 στην παράταση των Ντένβερ Νάγκετς και πήραν αυτοί το "μαγικό" εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα πολλές ομάδες φάνηκε τελικά πως δεν... ενδιαφέρθηκαν και τόσο για το τελικό πλασάρισμα, αφού παρουσιάστηκαν με απουσίες που έβγαζαν... μάτι ή διάθεση περισσότερο για καφέ και λιγότερο για μπάσκετ.

Οι Μπακς, που διασύρθηκαν με 130-95 από τους 76ερς, θα βρουν απέναντι τους τους πληγωμένους, λόγω της απουσίας του Ίρβινγκ, Σέλτικς. Σπουδαίο ζευγάρι και αυτό ανάμεσα σε Σπερς και Γουόριορς, όπως και αυτό ανάμεσα σε Καβαλίερς και τους επικίνδυνους Πέισερς.

Ας δούμε αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:

ΑΝΑΤΟΛΗ

Τορόντο Ράπτορς - Ουάσινγκτον Ουίζαρντς

Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς

Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μαιάμι Χιτ

Κλίβελαντ Καβαλίερς - Ιντιάνα Πέισερς

ΔΥΣΗ

Χιούστον Ρόκετς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς

Γκόντελ Στέιτ Γουόριορς - Σαν Αντόνιο Σπερς

Πόρτλαντ Τρεϊλμπλέιζερς - Νιου Ορλίνς Πέλικανς

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Γιούτα Τζαζ

* Τα πρώτα ματς ξεκινούν στους 14/4

Ο πρώτος αντίπαλος του Γιάννη είναι... λαβωμένος

AP Photo/David Zalubowski

News 24/7

24MEDIA NETWORK