Ο Τόμας ακόμα δεν πήγε στους Λέικερς και αποβλήθηκε

Ο Aζάια Τόμας "κρέμασε" τους Λέικερς κόντρα στους Πέλικανς όταν έκανε... τσαμπουκά με τον Ρόντο και αποβλήθηκε. Όλα αυτά μία εβδομάδα μετά την ανταλλαγή του από τους Καβαλίερς (VIDEO)!

New Orleans Pelicans guard Rajon Rondo (9) and Los Angeles Lakers guard Isaiah Thomas (7) are separated by an official during the first half of an NBA basketball game in New Orleans, Wednesday, Feb. 14, 2018. Both players were ejected. (AP Photo/Gerald Herbert)
Rajon Rondo Isaiah Thomas AP IMAGES

Στις 8 Φεβρουαρίου οι Καβαλίερς ανακοίνωσαν την ανταλλαγή του Αζάια Τόμας στους Λέικερς. Ο μόλις 1,75 ύψους γκαρντ δήλωσε... σοκαρισμένος με τη νέα αλλαγή στην καριέρα του, όμως έδωσε υπόσχεση πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει στην καινούργια του ομάδα.

Μία εβδομάδα αργότερα ο 29χρονος άσος έπεσε στην παγίδα του Ραζόν Ρόντο και αποβλήθηκε κόντρα στους Πέλικανς. Ο έμπειρος άσος της Νέας Ορλεάνης πήγε... καροτσάκι τον Τόμας σε μία επαναφορά της μπάλας, δέχθηκε μία παρατήρηση, όμως το ξανάκανε και έβγαλε εκτός εαυτό τον αντίπαλο του!

Οι δυο τους δεν ξέφυγαν, όμως το όλο σκηνικό κρίθηκε αντιαθλητικό και οι διαιτητές του έστειλαν στα αποδυτήρια. Στο παρκέ οι Πέλικανς επικράτησαν 139-117 των Λέικερς, με τον Ντέιβις να κάνει πάρτι κάτω από τη ρακέτα (42 πόντοι, 15 ριμπάουντ).

Δείτε τη φάση με τον τσαμπουκά:

AP Photo/Gerald Herbert

News 24/7

24MEDIA NETWORK