Τι 30, τι 40 για τον Τζινόμπιλι: Τον Μανού δεν τον αφήνεις να φύγει...

Ψάχνεις ένα λόγο που οι Σπερς δεν θα έπρεπε ν' ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μανού Τζινόμπιλι και δεν βρίσκεις. Γιατί δεν υπάρχει...

Τι 30, τι 40 για τον Τζινόμπιλι: Τον Μανού δεν τον αφήνεις να φύγει...

Ο Μανού Τζινόμπιλι υπογράφει εντός των ημερών τη νέα σύμβαση εργασίας, η οποία θα τον δεσμεύσει με τους Σπερς για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμη. Το αποκάλυψε ο μετρ του είδους, Άντριαν Βοζναρόφσκι στο twitter, γράφοντας πως ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες προτού μπουν οι τζίφρες στα έγγραφα.

Σε δέκα ημέρες, στις 28 Ιουλίου για την ακρίβεια, ο Αργεντινός θα γιορτάσει τα 39 χρόνια του. Αλήθεια τι χρειάζεται η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς έναν γερόλυκο των παρκέ; Η απάντηση είναι προφανής.

Τα "σπιρούνια" έχουν ανάγκη τον ηγετικό χαρακτήρα του, την καρδιά και το μυαλό του! Τα στοιχεία με τα οποία έχει επιβληθεί για μια γεμάτη 15ετία στο ΝΒΑ κατακτώντας τέσσερα δαχτυλίδια. Τα στοιχεία για τα οποία τον σέβονται άπαντες κι ας μην είναι Αμερικανός. Τα στοιχεία για τα οποία εμπνέει τους υπόλοιπους και δεν φοβάται όταν οι άλλοι δειλιάζουν.

Πέρυσι είχε τη... χειρότερη σε αριθμούς σεζόν του στο ΝΒΑ με 7.5 πόντους στην κανονική περίοδο και 6.6 στην post season. Απόντος όμως του Τιμ Ντάνκαν ήταν υπεραπαραίτητος στ' αποδυτήρια και ο Πόποβιτς δεν κάνει χάρες.

AP Photo/Eric Gay

News 24/7

24MEDIA NETWORK