Το 1/3 θα πάρει ο Πάρκερ από τους Χόρνετς, αλλά...

Ο λόγος που ο πιο διάσημος Γάλλος με το όνομα Τόνι επέλεξε τους Χόρνετς ήταν καθαρά αγωνιστικός και όχι οικονομικός! Δεν κουράστηκε ακόμη παρότι περπατάει για τα 37!

San Antonio Spurs' Tony Parker (9) drives the basket as Utah Jazz's Marvin Williams (2) defends in the first half of an NBA basketball game on Saturday, Dec. 14, 2013, in Salt Lake City. San Antonio won the game 100-84. (AP Photo/Kim Raff)
Τόνι Πάρκερ AP PHOTO/KIM RAFF

Ο Τόνι Πάρκερ θα παίξει του χρόνου και του παραχρόνου στους Χόρνετς.

Πόσο εύκολο ήταν ν' αφήσει το Σαν Αντόνιο για τη Σάρλοτ και μαζί να κόψει τον ομφάλιο λόρο με τον Γκρεγκ Πόποβιτς; Καθόλου. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας ήταν ο πρώτος που έμαθε τα νέα. Του τηλεφώνησε ο ίδιος ο 36χρονος γκαρντ για να τον ενημερώσει για την απόφαση που πήρε.

Ο Πόποβιτς τον ήθελε στους Σπερς. Αποτυπώθηκε στη δήλωση που μοίρασε στον Τύπο λέγοντας πως " είναι δύσκολο να αποτυπώσω με λέξεις πόσο σημαντικός ήταν για τον οργανισμό" και πως " θα μας λείψει".

Τον ήθελε όμως με συγκεκριμένο ρόλο και ο Γάλλος δεν ήταν έτοιμος να τον αποδεχθεί. Ήθελε κάτι άλλο. Ήθελε εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής, τη στιγμή που πέρυσι έπαιζε λιγότερα από 20 λεπτά ανά αγώνα.

Τα 10 εκατομμύρια που θα βγάλει σε αυτή τη διετία στους Χόρνετς πολλά δεν τα λες. Έπεσε στα 5 εκατομμύρια από τα 15.5 που έπαιρνε πέρυσι. Τον ένοιαζε ωστόσο να ξέρει ότι θα παίζει, θα έχει την μπάλα στα χέρια, θα κάνει αυτό που τον ευχαριστεί ακόμη.

Το προεδριλίκι στη Βιλερμπάν αργεί ακόμα. Μέχρι το 2020 τουλάχιστον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK