To flop του Σμαρτ που θα ζήλευε ο... Ρούντι (ή ο Ρέγες)

Ένα παρατεταμένο χειροκρότημα για την οσκαρική πτώση του Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος έριξε ταυτόχρονα στην παγίδα του τόσο τον Λεμπρόν Τζέιμς όσο και τους διαιτητές. Μέχρι να τον... εξορίσει ο Βασιλιάς!

Cleveland Cavaliers forward LeBron James drives into Boston Celtics guard Marcus Smart, front, during the first half in Game 7 of the NBA basketball Eastern Conference finals, Sunday, May 27, 2018, in Boston. James was charged with an foul. (AP Photo/Charles Krupa)
Μάρκους Σμαρτ AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις τον Μάρκους Σμαρτ, στο παρκέ θα είναι προσπαθώντας (κάθε φορά) να εκμαιεύσει ένα (ανύπαρκτο) φάουλ. Ο τρόπος που το κάνει είναι σε πολλές περιπτώσεις σεμιναριακός. Τόσο που θα πρέπει να διδάσκεται ως παράδειγμα προς αποφυγή στους διαιτητές που σφυρίζουν τους αγώνες των Σέλτικς.

Στον έβδομο αγώνα με τους Καβαλίερς, ο βραχύσωμος γκαρντ βρέθηκε να μαρκάρει τον Λεμπρόν στην περιφέρεια. Και αφού ήταν αδύνατο να τον παίξει άμυνα, ενεργοποίησε τα μεγάλα μέσα. Πήρε την κατάλληλη πόζα κι όταν ο αγκώνας του Τζέιμς πέρασε ξυστά από το πρόσωπό του εκτινάχθηκε. Σαν κακοπαιγμένο κασκαντεριλίκι σε έκρηξη blockbuster ταινίας του Χόλιγουντ.

Έπεισε όμως. Χαρίζοντας μάλιστα πέντε πόντους στους Σέλτικς. Διότι αφενός το καλάθι του Λεμπρόν δεν μέτρησε αφετέρου ακολούθησε τρίποντο του Τζέιλεν Μπράουν! Όλα αυτά βέβαια προτού ο "Βασιλιάς" αποφασίσει την... τιμωρία του, μαζί και όλων των Σέλτικς, εξορίζοντάς τους από τους τελικούς του ΝΒΑ!

Όχι και τόσο... smart κίνηση. Έτσι Μάρκους;

News 24/7

24MEDIA NETWORK