Τρομερό σόου από Πόποβιτς στη συνέντευξη Τύπου

Μπορεί οι Σπερς να έχασαν εύκολα από τους Γουόριορς με 113-92, ο Γκρεγκ Πόποβιτς όμως ήταν σε τρελά κέφια στη συνέντευξη Τύπου. Έκανε πλάκα με ένα διαφημιστικό προϊόν που έβαλαν μπροστά του, ενώ μίλησε μέχρι και για... ελάφια. Πέταξε όμως και τα "καρφιά" του.

Τρομερό σόου από Πόποβιτς στη συνέντευξη Τύπου

Ούτε ο Στιβ Κερ περίμενε τέτοιο... περίπατο στο πρώτο παιχνίδι των Γουόριορς στα πλέι οφ κόντρα στους Σπερς. Οι "μαχητές" επικράτησαν πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει αυτό το 113-92 και ο Γκρεγκ Πόποβιτς το έριξε στην πλάκα στη συνέντευξη Τύπου.

Αν κρίνουμε από τον τρόπο που μιλούσε προς το τέλος, ίσως το έκανε και για ψυχολογικούς λόγους, αφού είναι ολοφάνερα απογοητευμένος με συγκεκριμένους παίκτες του.

Οι δηλώσεις του πάντως ξεκίνησαν με... επικό τρόπο. Έπιασε ένα προϊόν που είχαν αφήσει μπροστά του, πάνω στο γραφείο, και είπε: "Κι αν δεν μου αρέσει; Αν έχει πολύ ζάχαρη μέσα; Ελάτε πλάκα κάνω...".

Όταν άρχισε να μιλάει για το ματς τα πράγματα σοβάρεψαν, αλλά διατήρησε το χιούμορ του. Δημοσιογράφος τον ρώτησε για την απόδοση του Ντουράντ και πως σκοπεύει να τον σταματήσει:

"Είδες το παιχνίδι; Τι νομίζεις; Δεν δούλεψε σωστά τίποτα. Θα βάλουμε τον Ντάνι (Γκριν) να μεγαλώσει λίγες ίντσες μέχρι την Δευτέρα, θα του πούμε να πηδάει ψηλότερα και να κινείται πιο γρήγορα. Και θα πούμε στον Κέβιν (Ντουράντ), μην είσαι τόσο καλός".

Για το ματς γενικότερα, είπε:

"Είχαν περισσότερη θέληση, αθλητικότητα, στην πρώτη περίοδο ήμασταν σαν ελάφια που κοιτάζουν τα φώτα του αυτοκινήτου, απογοητευτικοί. Νόμιζα πως ήμασταν έτοιμοι σωματικά και πνευματικά., αλλά έκανα λάθος. Η άμυνα ήταν κακή, είναι κακός συνδυασμός να παίζεις τόσο κακή άμυνα και ταυτόχρονα να μην βάζεις καλάθια".

Και τέλος πέταξε το... καρφί του:

"Κάποιοι παίκτες πρέπει να παίξουν καλύτερα. Μιλάω για τη γενικότερη εικόνα του αγώνα".

AP Photo/Eric Gay

News 24/7

24MEDIA NETWORK